Τότε που οι Άγγελοι ήταν... αξύριστοι!

04.09.2012
Με σιθρού εσώρουχα, υπερτονισμένα ροζ μάγουλα και υπερβολικό μαύρισμα, τα βίντατζ μοντέλα της γνωστής φίρμας εσωρούχων Victoria's Secret πίσω στο 1979 σε τίποτα δεν θυμίζουν τoυς σημερινούς υπερ-σέξι Άγγελους, που περπατούν και τρέμουν οι πασαρέλες! Η φίρμα VS, μετράει 32 χρόνια ζωής, και οι παλιοί κατάλογοί της - αν και ρετρό - έχουν τρομερό ενδιαφέρον. Οι νεαρές καλλονές του 1980 έχουν πιο στρογγυλές φιγούρες από αυτές που έχουμε συνηθίσει σήμερα - ενώ λείπει παντελώς και το γνωστό και απαραίτητο σήμερα photoshop. Τα μοντέλα αυτά θυμίζουν περισσότερο πραγματικές γυναίκες και λιγότερο τα αψεγάδιαστα νεαρά κορίτσια που ποζάρουν σήμερα για τους καταλόγους της φίρμας. Κανονικές αναλογίες, «χερούλια του έρωτα», φυσικά στήθη παραδομένα στο νόμο της βαρύτητας, τριχοφυία στα επίμαχα σημεία και ανεπαίσθητες ρυτίδες μάς δείχνουν τις γυναίκες όπως πραγματικά είναι και όχι όπως τις έχουμε συνηθίσει πλέον στους ψηφιακά επεξεργασμένους καταλόγους της Victoria's Secret.

Με σιθρού εσώρουχα, υπερτονισμένα ροζ μάγουλα και υπερβολικό μαύρισμα, τα βίντατζ μοντέλα της γνωστής φίρμας εσωρούχων Victoria's Secret πίσω στο 1979 σε τίποτα δεν θυμίζουν τoυς σημερινούς υπερ-σέξι Άγγελους, που περπατούν και τρέμουν οι πασαρέλες!

Η φίρμα VS, μετράει 32 χρόνια ζωής, και οι παλιοί κατάλογοί της - αν και ρετρό - έχουν τρομερό ενδιαφέρον. Οι νεαρές καλλονές του 1980 έχουν πιο στρογγυλές φιγούρες από αυτές που έχουμε συνηθίσει σήμερα - ενώ λείπει παντελώς και το γνωστό και απαραίτητο σήμερα photoshop. Τα μοντέλα αυτά θυμίζουν περισσότερο πραγματικές γυναίκες και λιγότερο τα αψεγάδιαστα νεαρά κορίτσια που ποζάρουν σήμερα για τους καταλόγους της φίρμας.

Κανονικές αναλογίες, «χερούλια του έρωτα», φυσικά στήθη παραδομένα στο νόμο της βαρύτητας, τριχοφυία στα επίμαχα σημεία και ανεπαίσθητες ρυτίδες μάς δείχνουν τις γυναίκες όπως πραγματικά είναι και όχι όπως τις έχουμε συνηθίσει πλέον στους ψηφιακά επεξεργασμένους καταλόγους της Victoria's Secret.