Προκαλεί... σιελόρροια στους άνδρες

04.09.2012
Όσοι ακόμη αναρωτιέστε τι έχει κάνει τον αμετανόητο εργένη του Χόλιγουντ Λεονάρντο ντι Κάπριο να έχει κολλήσει τον τελευταίο χρόνο σαν βδέλλα πάνω στην ιέρεια της Victoria’s Secret, Έριν Χέδερτον (Erin Heatherton), δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στη τελευταία της της φωτογράφηση που έκανε για λογαριασμό της Victoria’s Secret! Σ΄αυτήν προκαλεί σιελόρροια στο αρσενικό φύλο με την εκθαμβωτική της ομορφιά και στοιχειώνει τα όνειρά του με τα κατάξανθα ατημέλητα μαλλιά της, το διακριτικό/γήινο μακιγιάζ και τα σέξι ασπρόμαυρα εσώρουχα της! Η 23χρονη Έριν, πάνω στην οποία η Victoria Secret έχει επενδύσει τα μάλα… έχει βαλθεί να μας τρελάνει! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι αμέσως ο Λιο την γνώρισε στη μαμά του!

Όσοι ακόμη αναρωτιέστε τι έχει κάνει τον αμετανόητο εργένη του Χόλιγουντ Λεονάρντο ντι Κάπριο να έχει κολλήσει τον τελευταίο χρόνο σαν βδέλλα πάνω στην ιέρεια της Victoria’s Secret, Έριν Χέδερτον (Erin Heatherton), δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στη τελευταία της της φωτογράφηση που έκανε για λογαριασμό της Victoria’s Secret!

Σ΄αυτήν προκαλεί σιελόρροια στο αρσενικό φύλο με την εκθαμβωτική της ομορφιά και στοιχειώνει τα όνειρά του με τα κατάξανθα ατημέλητα μαλλιά της, το διακριτικό/γήινο μακιγιάζ και τα σέξι ασπρόμαυρα εσώρουχα της!
Η 23χρονη Έριν, πάνω στην οποία η Victoria Secret έχει επενδύσει τα μάλα… έχει βαλθεί να μας τρελάνει! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι αμέσως ο Λιο την γνώρισε στη μαμά του!