Για πρώτη φορά ολόγυμνη αφού έβγαλε τη σιλικόνη

04.09.2012
Μετά την επίπονη περιπέτειά της, η Ντανιέλ Λόιντ (Danielle Lloyd) - σήμερα κυρία Ο'Χάρα αφού παντρεύτηκε πρόσφατα τον γνωστό ποδοσφαιριστή Τζέιμι Ο'Χάρα (Jamie O’Hara) - φωτογραφίζεται χωρίς το πλαστικό στήθος της. Η 28χρονη πρώην Μις Αγγλία 2004 και Μις Βρετανία 2006, από το Λίβερπουλ, μετά την τρίτη επέμβαση αύξησης στήθους έπαθε σοβαρότατη μόλυνση που την ανάγκασε να αφαιρέσει τη σιλικόνη και να «ξεφουσκώσει» μέσα σε μια νύχτα. Η Ντανιέλ - μητέρα δύο αγοριών - κατάφερε να ξεπεράσει την επιλόχειο κατάθλιψη και τον αλκοολισμό της, αλλά η αυτοπεποίθησή της έπεσε στο ναδίρ όταν έχασε το πλούσιο στήθος της. Σήμερα, η Ντανιέλ δηλώνει πιο δυνατή από ποτέ και φωτογραφίζεται γυμνή στο περιοδικό Closer. Όταν έβγαλε τη σιλικόνη από το στήθος της δεν μπορούσε να εμφανιστεί γυμνή ούτε μπροστά στον μέλλοντα σύζυγό της... Σήμερα, δηλώνει ότι επέζησε από όλα, είναι υγιής, είναι παντρεμένη και έχει δύο μωρά που της άλλαξαν τη ζωή.

Μετά την επίπονη περιπέτειά της, η Ντανιέλ Λόιντ (Danielle Lloyd) - σήμερα κυρία Ο'Χάρα αφού παντρεύτηκε πρόσφατα τον γνωστό ποδοσφαιριστή Τζέιμι Ο'Χάρα (Jamie O’Hara) - φωτογραφίζεται χωρίς το πλαστικό στήθος της.

Η 28χρονη πρώην Μις Αγγλία 2004 και Μις Βρετανία 2006, από το Λίβερπουλ, μετά την τρίτη επέμβαση αύξησης στήθους έπαθε σοβαρότατη μόλυνση που την ανάγκασε να αφαιρέσει τη σιλικόνη και να «ξεφουσκώσει» μέσα σε μια νύχτα.

Η Ντανιέλ - μητέρα δύο αγοριών - κατάφερε να ξεπεράσει την επιλόχειο κατάθλιψη και τον αλκοολισμό της, αλλά η αυτοπεποίθησή της έπεσε στο ναδίρ όταν έχασε το πλούσιο στήθος της. Σήμερα, η Ντανιέλ δηλώνει πιο δυνατή από ποτέ και φωτογραφίζεται γυμνή στο περιοδικό Closer. Όταν έβγαλε τη σιλικόνη από το στήθος της δεν μπορούσε να εμφανιστεί γυμνή ούτε μπροστά στον μέλλοντα σύζυγό της...

Σήμερα, δηλώνει ότι επέζησε από όλα, είναι υγιής, είναι παντρεμένη και έχει δύο μωρά που της άλλαξαν τη ζωή.