Σουφρώνει τα χείλη σε κολασμένες πόζες

18.12.2013
Η british invasion συνεχίζεται και σήμερα, για να δανειστούμε τον όρο από το χώρο της μουσικής των 60s, με ένα μωρό που πραγματικά κόβει την ανάσα. Είναι η Μελίσα Ντέμπλινγκ (Melissa Debling) 24 ετών και από τα πιο αναγνωρίσιμα glamour μοντέλα της Γηραιάς Αλβιόνας. Η Μελίσα ακολουθεί πιστά τις προδιαγραφές στις οποίες έχουμε αναφερθεί και αποτελούν διαβατήριο επιτυχίας στο μεγάλο νησί και αλλού. Ξανθιά, γαλανομάτα, με πρόστυχο μουτράκι, κανονικού αναστήματος 1,65μ και με φυσικές υπερμεγέθεις καμπύλες που μπορεί να προκαλέσουν αποκόλληση αμφιβληστροειδούς είναι πραγματικά «όλα τα λεφτά». Χαρακτηριστικό δείγμα γραφής είναι το σούφρωμα ή το δάγκωμα των χειλιών σε κολασμένες πόζες.

Η british invasion συνεχίζεται και σήμερα, για να δανειστούμε τον όρο από το χώρο της μουσικής των 60s, με ένα μωρό που πραγματικά κόβει την ανάσα. Είναι η Μελίσα Ντέμπλινγκ (Melissa Debling) 24 ετών και από τα πιο αναγνωρίσιμα glamour μοντέλα της Γηραιάς Αλβιόνας.

Η Μελίσα ακολουθεί πιστά τις προδιαγραφές στις οποίες έχουμε αναφερθεί και αποτελούν διαβατήριο επιτυχίας στο μεγάλο νησί και αλλού. Ξανθιά, γαλανομάτα, με πρόστυχο μουτράκι, κανονικού αναστήματος 1,65μ και με φυσικές υπερμεγέθεις καμπύλες που μπορεί να προκαλέσουν αποκόλληση αμφιβληστροειδούς είναι πραγματικά «όλα τα λεφτά». Χαρακτηριστικό δείγμα γραφής είναι το σούφρωμα ή το δάγκωμα των χειλιών σε κολασμένες πόζες.