Βραβείο για τις ψηλότερες ποδάρες στη Ρωσία

19.12.2013
Η απόσταση από τις πατούσες μέχρι τους μηρούς της φτάνει τα 125 εκατοστά, ενώ το ρεκόρ γκίνες κατέχει η Σλοβάκα Αντριάνα Σκλεναρίκοβα (Adriana Sklenarikova) με περίπου 127 εκατοστά. Ο λόγος για τη 18χρονη μελαχρινή ασκούμενη δικηγόρο από τη Σιβηρία, που πήρε τον τίτλο της «Μις Πόδια Χιλιόμετρο» στο διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Μις Ρωσία. Η Αναστάζια Στασέβσκαγια (Anastasia Strashevskaya) από το Novosibirsk της Σιβηρίας ορκίζεται ότι θα συνεχίσει τις σπουδές της για να γίνει μια σωστή επαγγελματίας δικηγόρος. Και εμείς λέμε ότι σίγουρα θα κοιτάει το δικαστήριο... αφ' υψηλού. Το κορίτσι έχει τα πιο ψηλά πόδια στο ρωσικό μόντελινγκ, αλλά είναι και μυαλωμένο, αφού δηλώνει ότι δεν επαναπαύεται στις δάφνες του διαγωνισμού ομορφιάς, στον οποίο κέρδισε και σημαντικό χρηματικό έπαθλο. Τον διαγωνισμό σάρωσε τελικά η Αντζελίνα Τζολί της Ρωσίας, 18χρονη Ελμίρα Αμπραζάκοβα (Elmira Abdrazakova). Χ.Τ.

Η απόσταση από τις πατούσες μέχρι τους μηρούς της φτάνει τα 125 εκατοστά, ενώ το ρεκόρ γκίνες κατέχει η Σλοβάκα Αντριάνα Σκλεναρίκοβα (Adriana Sklenarikova) με περίπου 127 εκατοστά. Ο λόγος για τη 18χρονη μελαχρινή ασκούμενη δικηγόρο από τη Σιβηρία, που πήρε τον τίτλο της «Μις Πόδια Χιλιόμετρο» στο διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Μις Ρωσία.

Η Αναστάζια Στασέβσκαγια (Anastasia Strashevskaya) από το Novosibirsk της Σιβηρίας ορκίζεται ότι θα συνεχίσει τις σπουδές της για να γίνει μια σωστή επαγγελματίας δικηγόρος. Και εμείς λέμε ότι σίγουρα θα κοιτάει το δικαστήριο... αφ' υψηλού.

Το κορίτσι έχει τα πιο ψηλά πόδια στο ρωσικό μόντελινγκ, αλλά είναι και μυαλωμένο, αφού δηλώνει ότι δεν επαναπαύεται στις δάφνες του διαγωνισμού ομορφιάς, στον οποίο κέρδισε και σημαντικό χρηματικό έπαθλο. Τον διαγωνισμό σάρωσε τελικά η Αντζελίνα Τζολί της Ρωσίας, 18χρονη Ελμίρα Αμπραζάκοβα (Elmira Abdrazakova).