Τι σου θυμίζω; Η Μπεμπέ ξαναζωντάνεψε

13.01.2014
Η 21 Μαΐων ξανθιά καλλονή φωτογραφίζεται θυμίζοντας τις δόξες της μεγάλης "γατούλας" του παγκόσμιου κινηματογράφου, Μπριζίτ Μπαρντό (Brigitte Bardot). Αν και μια διαφορά στήθους την έχουν ... η Κέιτ Άπτον (Kate Upton) ποζάρει στο φωτογραφικό φακό του V Magazine, στο τεύχος Φεβρουαρίου, βάζοντας καντάρια αισθησιασμού και θηλυκότητας. Οι σκηνές παραπέμπουν στην ταινία «Και ο θεός έπλασε τη γυναίκα». Μύθος και σύμβολο του σεξ των δεκαετιών 1950 και 1960 και πασίγνωστη με τα αρχικά της, BB («Μπεμπέ»), η Μπριζίτ ήταν αστέρι παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας και μούσα των μεγαλύτερων καλλιτεχνών της εποχής. Έμβλημα της γυναικείας χειραφέτησης και της σεξουαλικής απελευθέρωσης, έφερε επανάσταση στα ήθη, σε μια εποχή μεταπολεμική και συντηρητική. Με 48 ταινίες στο ενεργητικό της και περισσότερα από 80 τραγούδια σε 21 έτη καριέρας, η Μπριζίτ Μπαρντό, είναι μια από τις γνωστότερες Γαλλίδες καλλιτέχνιδες παγκοσμίως.

Η 21 Μαΐων ξανθιά καλλονή φωτογραφίζεται θυμίζοντας τις δόξες της μεγάλης "γατούλας" του παγκόσμιου κινηματογράφου, Μπριζίτ Μπαρντό (Brigitte Bardot). Αν και μια διαφορά στήθους την έχουν ... η Κέιτ Άπτον (Kate Upton) ποζάρει στο φωτογραφικό φακό του V Magazine, στο τεύχος Φεβρουαρίου, βάζοντας καντάρια αισθησιασμού και θηλυκότητας. Οι σκηνές παραπέμπουν στην ταινία «Και ο θεός έπλασε τη γυναίκα».

Μύθος και σύμβολο του σεξ των δεκαετιών 1950 και 1960 και πασίγνωστη με τα αρχικά της, BB («Μπεμπέ»), η Μπριζίτ ήταν αστέρι παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας και μούσα των μεγαλύτερων καλλιτεχνών της εποχής. Έμβλημα της γυναικείας χειραφέτησης και της σεξουαλικής απελευθέρωσης, έφερε επανάσταση στα ήθη, σε μια εποχή μεταπολεμική και συντηρητική. Με 48 ταινίες στο ενεργητικό της και περισσότερα από 80 τραγούδια σε 21 έτη καριέρας, η Μπριζίτ Μπαρντό, είναι μια από τις γνωστότερες Γαλλίδες καλλιτέχνιδες παγκοσμίως.