Η Γυναίκα της Χρονιάς θέλει να τη δένουν

13.01.2014
«Κοντή γυναίκα πέρδικα, ψηλή χαλαμαντάρα», λένε στο χωριό μας και η εικονιζόμενη έρχεται να αποδείξει του λόγου το αληθές! Η Εύα Λονγκόρια (Eva Longoria) είναι η «Γυναίκα της Χρονιάς» 2014 σύμφωνα με την αμερικανική έκδοση του ανδρικού περιοδικού «Maxim» και φωτογραφήθηκε με ένα λευκό Τ-shirt για να επιβεβαιώσει τον τίτλο της. Το μοντέλο και ηθοποιός έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της στη σειρά «Νοικοκυρές σε απόγνωση» και για πολλές χρονιές παρεπιδημεί στις λίστες του Maxim με τις πιο επιθυμητές γυναίκες στον πλανήτη. Δύο από τις κατά καιρούς δηλώσεις της μάς τράβηξαν την προσοχή και τις παραθέτουμε τιμής ένεκεν: - «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου με αποκαλούσαν ‘ασχημόπαπο’. Οπότε μεγάλωσα πιστεύοντας ότι δεν είμαι όμορφη και ότι το μόνο που έχω να στηριχτώ πάνω είναι η προσωπικότητά μου». - «Μου αρέσει να με δένουν στο κρεβάτι με μεταξωτά φουλάρια. Υπάρχει κάτι πολύ σέξι στο να είσαι υποτακτική, στο να παραδίδεσαι εντελώς στον άλλο»...

«Κοντή γυναίκα πέρδικα, ψηλή χαλαμαντάρα», λένε στο χωριό μας και η εικονιζόμενη έρχεται να αποδείξει του λόγου το αληθές! Η Εύα Λονγκόρια (Eva Longoria) είναι η «Γυναίκα της Χρονιάς» 2014 σύμφωνα με την αμερικανική έκδοση του ανδρικού περιοδικού «Maxim» και φωτογραφήθηκε με ένα λευκό Τ-shirt για να επιβεβαιώσει τον τίτλο της.

Το μοντέλο και ηθοποιός έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της στη σειρά «Νοικοκυρές σε απόγνωση» και για πολλές χρονιές παρεπιδημεί στις λίστες του Maxim με τις πιο επιθυμητές γυναίκες στον πλανήτη.

Δύο από τις κατά καιρούς δηλώσεις της μάς τράβηξαν την προσοχή και τις παραθέτουμε τιμής ένεκεν:
- «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου με αποκαλούσαν ‘ασχημόπαπο’. Οπότε μεγάλωσα πιστεύοντας ότι δεν είμαι όμορφη και ότι το μόνο που έχω να στηριχτώ πάνω είναι η προσωπικότητά μου».
- «Μου αρέσει να με δένουν στο κρεβάτι με μεταξωτά φουλάρια. Υπάρχει κάτι πολύ σέξι στο να είσαι υποτακτική, στο να παραδίδεσαι εντελώς στον άλλο»...