Τι κάνουν τα πλαστικά οπίσθια όταν γεράσουν;

14.01.2014
Βλέποντας την τελευταία της φωτογράφηση στο «H» καταλάβαμε γιατί η Νταλίς Φερέιρα (Dallys Fereira) 9 στις 10 φορές φωτογραφίζεται πλάτη. Ο λόγος είναι.... "βραζιλιάνικος" και σίγουρα βλέπουμε ένα από τα κορίτσια που θα δοξάσουν τη χώρα τους τη Βραζιλία στις επερχόμενες αθλητικές της συναντήσεις! Η Νταλίς ερωτήθηκε από το περιοδικό Paparazzi για τη μόδα που έχει χτυπήσει τη Λατινική Αμερική... οι γυναίκες να "γεμίζουν" τα οπίσθιά τους και να γίνονται μοντέλα. Η Νταλίς για τις επεμβάσεις πωπού, έχει να πει τα χειρότερα. «Σήμερα που είναι νέες, βάζουν οπίσθια. Τι θα τα κάνουν όταν έρθει το γήρας; Αναρωτιέμαι αν η ιατρική θα υποστηρίζει και στην τρίτη ηλικία αυτά τα κορίτσια... Εγώ αγαπάω το σώμα μου όπως είναι». Για τις επεμβάσεις στήθους δεν μας είπε!

Βλέποντας την τελευταία της φωτογράφηση στο «H» καταλάβαμε γιατί η Νταλίς Φερέιρα (Dallys Fereira) 9 στις 10 φορές φωτογραφίζεται πλάτη. Ο λόγος είναι.... "βραζιλιάνικος" και σίγουρα βλέπουμε ένα από τα κορίτσια που θα δοξάσουν τη χώρα τους τη Βραζιλία στις επερχόμενες αθλητικές της συναντήσεις! Η Νταλίς ερωτήθηκε από το περιοδικό Paparazzi για τη μόδα που έχει χτυπήσει τη Λατινική Αμερική... οι γυναίκες να "γεμίζουν" τα οπίσθιά τους και να γίνονται μοντέλα. Η Νταλίς για τις επεμβάσεις πωπού, έχει να πει τα χειρότερα.

«Σήμερα που είναι νέες, βάζουν οπίσθια. Τι θα τα κάνουν όταν έρθει το γήρας; Αναρωτιέμαι αν η ιατρική θα υποστηρίζει και στην τρίτη ηλικία αυτά τα κορίτσια... Εγώ αγαπάω το σώμα μου όπως είναι».

Για τις επεμβάσεις στήθους δεν μας είπε!