Αυτό το κορμί δεν έχει ταμπού μόνο... τατού

15.01.2014
Σήμερα, ειδικά για τους λάτρεις της δερματοστιξίας σε όμορφα γυναικεία σώματα, σας παρουσιάζουμε την πρόσφατη φωτογράφηση της Κατρίνα Ντάρλινγκ (Katrina Darling) για το περιοδικό Inked. Η όμορφη Κατρίνα δεν είναι όποια κι όποια, έχει δεσμούς ακόμη και με τη βασιλική οικογένεια της Μ. Βρετανίας, καθώς είναι ξαδέρφη της πριγκίπισσας Κέιτ Μίντλετον. Η σέξι Κατρίνα ασχολείται με αισθησιακό μπουρλέσκ χορό και στριπτίζ και χάρη στο υπέροχο γυμνασμένο σώμα της κερδίζει όλα τα βλέμματα. Ομορφόσογο το Μιντλετονέικο λοιπόν και αρκετά προχωρημένο, καθώς κανείς δεν μπορεί να λησμονήσει τις εμφανίσεις της Πίπα -αδελφής της Κέιτ- που τόνιζαν τα χαρισματικά της οπίσθια. Διάβασε επίσης: Σαλιαρίζουν με την κατάξανθη ξαδέρφη της Πίπα Ολόγυμνη η στρίπερ Κατρίνα

Σήμερα, ειδικά για τους λάτρεις της δερματοστιξίας σε όμορφα γυναικεία σώματα, σας παρουσιάζουμε την πρόσφατη φωτογράφηση της Κατρίνα Ντάρλινγκ (Katrina Darling) για το περιοδικό Inked. Η όμορφη Κατρίνα δεν είναι όποια κι όποια, έχει δεσμούς ακόμη και με τη βασιλική οικογένεια της Μ. Βρετανίας, καθώς είναι ξαδέρφη της πριγκίπισσας Κέιτ Μίντλετον.

Η σέξι Κατρίνα ασχολείται με αισθησιακό μπουρλέσκ χορό και στριπτίζ και χάρη στο υπέροχο γυμνασμένο σώμα της κερδίζει όλα τα βλέμματα. Ομορφόσογο το Μιντλετονέικο λοιπόν και αρκετά προχωρημένο, καθώς κανείς δεν μπορεί να λησμονήσει τις εμφανίσεις της Πίπα -αδελφής της Κέιτ- που τόνιζαν τα χαρισματικά της οπίσθια.

Διάβασε επίσης:

Σαλιαρίζουν με την κατάξανθη ξαδέρφη της Πίπα

Ολόγυμνη η στρίπερ Κατρίνα