Τι λέει η καθηγήτρια του έρωτα για τα sex shops;

16.01.2014
Είναι μια πραγματική δασκάλα στα θέματα του έρωτος! Η Έλεν Φλάναγκαν (Helen Flanagan) φωτογραφίζεται για το περιοδικό Nuts, δίνοντας επαγγελματικές συμβουλές στις επίδοξες τέλειες ερωμένες αυτού του πλανήτη. Η Έλεν ποζάρει στο Παρίσι με ζαρτιέρες και ερωτική διάθεση στο ζενίθ. Δηλώνει ότι τρελαίνεται να στήνεται για σέξι φωτογραφήσεις και ότι μια γυναίκα πρέπει απαραιτήτως να διαθέτει έστω και ένα σετ πανάκριβα πρόστυχα εσώρουχα στην γκαρνταρόμπα της. Για να «ανάψετε» τον σύντροφό σας - λέει η μάστερ της αποπλάνησης - να τον πάτε τυχαία βόλτα σε ένα ψαγμένο sex shop ή σε κάποιο κατάστημα με ακριβά εσώρουχα. Έτσι, και θα τον «φτιάξετε» και σίγουρα θα φύγετε με ένα δωράκι. Τέλος, η Έλεν μοιράζεται μαζί μας το φετίχ της για τα ακριβά γυναικεία εσώρουχα και εξομολογείται ότι διαθέτει δεκάδες χιλιάδες κομμάτια! Να θυμίσουμε ότι η Βρετανή ηθοποιός και μοντέλο έχει ψηφιστεί ως η πιο ελκυστική υποψήφια στη λίστα του περιοδικού FHM για τις 100 πιο Σέξι Γυναίκες στον κόσμο. Η Έλεν είναι πουλέν της Page 3 της The Sun, σελίδα που έχει αναδείξει τις πιο όμορφες Βρετανίδες στο χώρο της σόουμπιζ. Χ.Τ.

Είναι μια πραγματική δασκάλα στα θέματα του έρωτος! Η Έλεν Φλάναγκαν (Helen Flanagan) φωτογραφίζεται για το περιοδικό Nuts, δίνοντας επαγγελματικές συμβουλές στις επίδοξες τέλειες ερωμένες αυτού του πλανήτη. Η Έλεν ποζάρει στο Παρίσι με ζαρτιέρες και ερωτική διάθεση στο ζενίθ. Δηλώνει ότι τρελαίνεται να στήνεται για σέξι φωτογραφήσεις και ότι μια γυναίκα πρέπει απαραιτήτως να διαθέτει έστω και ένα σετ πανάκριβα πρόστυχα εσώρουχα στην γκαρνταρόμπα της.

Για να «ανάψετε» τον σύντροφό σας - λέει η μάστερ της αποπλάνησης - να τον πάτε τυχαία βόλτα σε ένα ψαγμένο sex shop ή σε κάποιο κατάστημα με ακριβά εσώρουχα. Έτσι, και θα τον «φτιάξετε» και σίγουρα θα φύγετε με ένα δωράκι. Τέλος, η Έλεν μοιράζεται μαζί μας το φετίχ της για τα ακριβά γυναικεία εσώρουχα και εξομολογείται ότι διαθέτει δεκάδες χιλιάδες κομμάτια!

Να θυμίσουμε ότι η Βρετανή ηθοποιός και μοντέλο έχει ψηφιστεί ως η πιο ελκυστική υποψήφια στη λίστα του περιοδικού FHM για τις 100 πιο Σέξι Γυναίκες στον κόσμο. Η Έλεν είναι πουλέν της Page 3 της The Sun, σελίδα που έχει αναδείξει τις πιο όμορφες Βρετανίδες στο χώρο της σόουμπιζ.