Καβάλα με τα... ούλα της

16.01.2014
Μάθε τέχνη και άστηνε και αν πεινάσεις πιάστηνε λέει ένα λαϊκό γνωμικό το οποίο θα μπορούσε να ταιριάζει στην περίπτωση της εντυπωσιακής Ούλα Σεμόλε (Ula Semole). Η σεξουαλική Ούλα μπορεί να μην πεινάει, αλλά από τέχνες άλλο τίποτα. Το αποδεικνύει στο τελευταίο τεύχος του Σλοβένικου Playboy κάνοντας μια φωτογράφηση – σαφή υπαινιγμό για το πώς θα πρέπει να επιτελούνται κάποια χειρωνακτικά επαγγέλματα όπως του κηπουρού και του καθαριστή πισινών (αυτών με το νερό, μην πάει ο νους σας αλλού). Έτσι λοιπόν τα πέταξε ….ούλα και τα έδωσε… ούλα χαρίζοντας μας μια ωραία πολύχρωμη φωτογράφηση.

Μάθε τέχνη και άστηνε και αν πεινάσεις πιάστηνε λέει ένα λαϊκό γνωμικό το οποίο θα μπορούσε να ταιριάζει στην περίπτωση της εντυπωσιακής Ούλα Σεμόλε (Ula Semole). Η σεξουαλική Ούλα μπορεί να μην πεινάει, αλλά από τέχνες άλλο τίποτα.

Το αποδεικνύει στο τελευταίο τεύχος του Σλοβένικου Playboy κάνοντας μια φωτογράφηση – σαφή υπαινιγμό για το πώς θα πρέπει να επιτελούνται κάποια χειρωνακτικά επαγγέλματα όπως του κηπουρού και του καθαριστή πισινών (αυτών με το νερό, μην πάει ο νους σας αλλού).

Έτσι λοιπόν τα πέταξε ….ούλα και τα έδωσε… ούλα χαρίζοντας μας μια ωραία πολύχρωμη φωτογράφηση.