Τα Όσκαρ των... πορνοστάρ

21.01.2014
Στην απίθανη περίπτωση που πρόκειται να ταξιδέψεις αυτή την εβδομάδα στο φαντασμαγορικό Λας Βέγκας σε προειδοποιούμε να είσαι αλέρτ! Κορίτσια σαν τα κρύα τα νερά, νεραΐδες του βουνού και του λόγκου με φίδια στο λαιμό, επαγγελματίες της βιομηχανίας των ερωτικών ταινιών και ερωτικών παιχνιδιών της Αμερικής, μαζεύτηκαν για τα βραβεία AVN (Adult Video News) και την έκθεση Adult Entertainment Expo. Όλες οι πορνοστάρ - γνωστές και άγνωστες- της Αμερικής βρίσκονται εκεί και περπάτησαν στο ροζ χαλί πιο σέξι από ποτέ! Να θυμίσουμε ότι τα βραβεία AVN είναι τα αντίστοιχα "Όσκαρ" για τους πρωταγωνιστές σε ταινίες πορνό και κάθε ερωτική σταρ που σέβεται τον εαυτό της οφείλει να είναι εκεί με όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακή παρουσία. Μαζέψαμε φωτογραφίες από τις τρισδιάστατες στάρλετ που έχουν βάλει στόχο να γίνουν η επόμενη Σάσα Γκρέι. Οι νικητές και τα παρασκήνια στο avn.com. Χ.Τ.

Στην απίθανη περίπτωση που πρόκειται να ταξιδέψεις αυτή την εβδομάδα στο φαντασμαγορικό Λας Βέγκας σε προειδοποιούμε να είσαι αλέρτ!

Κορίτσια σαν τα κρύα τα νερά, νεραΐδες του βουνού και του λόγκου με φίδια στο λαιμό, επαγγελματίες της βιομηχανίας των ερωτικών ταινιών και ερωτικών παιχνιδιών της Αμερικής, μαζεύτηκαν για τα βραβεία AVN (Adult Video News) και την έκθεση Adult Entertainment Expo. Όλες οι πορνοστάρ - γνωστές και άγνωστες- της Αμερικής βρίσκονται εκεί και περπάτησαν στο ροζ χαλί πιο σέξι από ποτέ!

Να θυμίσουμε ότι τα βραβεία AVN είναι τα αντίστοιχα "Όσκαρ" για τους πρωταγωνιστές σε ταινίες πορνό και κάθε ερωτική σταρ που σέβεται τον εαυτό της οφείλει να είναι εκεί με όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακή παρουσία. Μαζέψαμε φωτογραφίες από τις τρισδιάστατες στάρλετ που έχουν βάλει στόχο να γίνουν η επόμενη Σάσα Γκρέι. Οι νικητές και τα παρασκήνια στο avn.com.

Χ.Τ.