Μας τρελαίνει το κορίτσι του Λύκου της Wall Street

21.01.2014
Είναι μόλις 23 ετών, έρχεται από τη μακρινή Αυστραλία και οι φήμες για τον δεσμό της με τον Γουίλ Σμιθ (Will Smith) είναι το τελευταίο πράγμα που την έχει κάνει περιζήτητη τελευταία. Η συμπρωταγωνίστρια του πολυτάλαντου Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Leonardo Di Caprio) στηv ταινία ο Λύκος της Wall Street (The Wolf of Wall Street) είναι πραγματικά κούκλα ζωγραφιστή. Η Μάργκο Ρόμπι (Margot Robbie) μάς αρέσει γιατί δεν χρειάζεται photoshop για να φαίνεται πανέμορφη. Όσο για τη σκηνή όπου εμφανίζεται ολόγυμνη στην ταινία, η ίδια εξηγεί ότι χρειάστηκε πρωινιάτικα να χτυπήσει 3 σφηνάκια τεκίλα για να τα καταφέρει... H Margot Elise Robbie (2 Ιουλίου 1990) έγινε γνωστή με το ρόλο της ως Donna Freedman στη γνωστή σαπουνόπερα Neighbours, και μάλιστα προτάθηκε δύο φορές για Logie Award. Το 2011 ερμήνευσε το ρόλο της Laura Cameron στη σειρά του ABC, Pan Am. Η 23χρονη ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου του περιοδικού Manhattan, με τον τίτλο FOXY LADY! Δες βίντεο με συνέντευξη της Ρόμπι Χ.Τ.

Είναι μόλις 23 ετών, έρχεται από τη μακρινή Αυστραλία και οι φήμες για τον δεσμό της με τον Γουίλ Σμιθ (Will Smith) είναι το τελευταίο πράγμα που την έχει κάνει περιζήτητη τελευταία. Η συμπρωταγωνίστρια του πολυτάλαντου Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Leonardo Di Caprio) στηv ταινία ο Λύκος της Wall Street (The Wolf of Wall Street) είναι πραγματικά κούκλα ζωγραφιστή.

Η Μάργκο Ρόμπι (Margot Robbie) μάς αρέσει γιατί δεν χρειάζεται photoshop για να φαίνεται πανέμορφη. Όσο για τη σκηνή όπου εμφανίζεται ολόγυμνη στην ταινία, η ίδια εξηγεί ότι χρειάστηκε πρωινιάτικα να χτυπήσει 3 σφηνάκια τεκίλα για να τα καταφέρει...

H Margot Elise Robbie (2 Ιουλίου 1990) έγινε γνωστή με το ρόλο της ως Donna Freedman στη γνωστή σαπουνόπερα Neighbours, και μάλιστα προτάθηκε δύο φορές για Logie Award. Το 2011 ερμήνευσε το ρόλο της Laura Cameron στη σειρά του ABC, Pan Am.

Η 23χρονη ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου του περιοδικού Manhattan, με τον τίτλο FOXY LADY!

Δες βίντεο με συνέντευξη της Ρόμπι

Χ.Τ.