Η Σάσα Γκρέι κάνει «ξεπέτα» σε νέα ταινιάρα

22.01.2014
Η Σάσα Γκρέι (Sasha Grey) είναι ένα αξιοπερίεργο φαινόμενο. Η μισή Ελληνίδα πορνοστάρ που έγινε διάσημη στο εξωτερικό για τις πικάντικες πόζες της σε ταινίες πορνό, σήμερα έχει αποσυρθεί και ασχολείται με τα καλλιτεχνικά και το διαλογισμό. Το περίεργο με τη Σάσα είναι ότι ούτε το ύψος, ούτε το φυσικό μικρό στήθος της, ούτε και οι επιδόσεις της επί το έργο θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τόσο εξωπραγματικές, ώστε να τη φέρουν στην κορυφή της ερωτικής βιομηχανίας. Αυτά last year... γιατί τώρα η «κοντούλα λεμονιά» είναι επιχειρηματίας, φωτογράφος και ηθοποιός σε σοβαρές ταινίες... φημολογείται μάλιστα ότι θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Entourage». Το Playboy Plus έχει μεγάλη εκτίμηση σε αυτή τη σεμνή εργάτρια του έρωτος, και ακόμα και σήμερα προωθεί με καμάρι παλιές φωτογραφήσεις της.

Η Σάσα Γκρέι (Sasha Grey) είναι ένα αξιοπερίεργο φαινόμενο. Η μισή Ελληνίδα πορνοστάρ που έγινε διάσημη στο εξωτερικό για τις πικάντικες πόζες της σε ταινίες πορνό, σήμερα έχει αποσυρθεί και ασχολείται με τα καλλιτεχνικά και το διαλογισμό. Το περίεργο με τη Σάσα είναι ότι ούτε το ύψος, ούτε το φυσικό μικρό στήθος της, ούτε και οι επιδόσεις της επί το έργο θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τόσο εξωπραγματικές, ώστε να τη φέρουν στην κορυφή της ερωτικής βιομηχανίας.

Αυτά last year... γιατί τώρα η «κοντούλα λεμονιά» είναι επιχειρηματίας, φωτογράφος και ηθοποιός σε σοβαρές ταινίες... φημολογείται μάλιστα ότι θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Entourage». Το Playboy Plus έχει μεγάλη εκτίμηση σε αυτή τη σεμνή εργάτρια του έρωτος, και ακόμα και σήμερα προωθεί με καμάρι παλιές φωτογραφήσεις της.