Τον λαδώνει τον... κινητήρα

22.01.2014
Από το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού μας έρχεται αυτή η φωτογράφηση και συγκεκριμένα από την εταιρεία LIQUI MOLY που ειδικεύεται σε πάσης φύσεως λιπαντικά μηχανών. Ο συνειρμός προφανής: τα υπέροχα ημίγυμνα και γυμνά μοντέλα μπορούν και σας κάνουν τούρμπο, όπως τα προϊόντα της εταιρείας λιπαίνουν τους κινητήρες των τούρμπο μηχανών. Τελικά οι πιο απλές σκέψεις είναι και οι καλύτερες! Τι χρειάζεται άλλωστε ένας άντρας για να είναι χαρούμενος; Αυτοκίνητα, ταχύτητα, βρώμικο φαγητό και λάγνα θηλυκά με ελάχιστα ή και καθόλου ρούχα. Στο ημερολόγιο της συγκεκριμένης εταιρείας υπάρχουν οι σωστές εικόνες που θα επιτρέψουν το κρέμασμα του ημερολογίου στον τοίχο κάθε αξιοπρεπούς αρσενικού.

Από το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού μας έρχεται αυτή η φωτογράφηση και συγκεκριμένα από την εταιρεία LIQUI MOLY που ειδικεύεται σε πάσης φύσεως λιπαντικά μηχανών. Ο συνειρμός προφανής: τα υπέροχα ημίγυμνα και γυμνά μοντέλα μπορούν και σας κάνουν τούρμπο, όπως τα προϊόντα της εταιρείας λιπαίνουν τους κινητήρες των τούρμπο μηχανών.

Τελικά οι πιο απλές σκέψεις είναι και οι καλύτερες! Τι χρειάζεται άλλωστε ένας άντρας για να είναι χαρούμενος; Αυτοκίνητα, ταχύτητα, βρώμικο φαγητό και λάγνα θηλυκά με ελάχιστα ή και καθόλου ρούχα. Στο ημερολόγιο της συγκεκριμένης εταιρείας υπάρχουν οι σωστές εικόνες που θα επιτρέψουν το κρέμασμα του ημερολογίου στον τοίχο κάθε αξιοπρεπούς αρσενικού.