Η υπέροχη Αντωνία που κάνει θραύση στη Ρουμανία

23.01.2014
Δεν είναι η Μέγκαν Φοξ, δεν είναι η Ρωσίδα "Μις Πόδια", δεν είναι η δίμετρη διάδοχος της Ιρίνα Σάικ. Το περασμένο καλοκαίρι η εικονιζόμενη "σειρήνα" μάς συνεπήρε και μας σήκωσε με την επιτυχία της Marabοu, που ακουγόταν σε όλα τα beach bar της Ελλάδας (κυριολεκτικά!). Η 24χρονη Αντωνία Ιακονέσκου (Antonia Iacobescu) ξεκίνησε την καριέρα της από το μόντελινγκ, αλλά την κέρδισε η μουσική. Η τσακιρομάτα Αντωνία μετακόμισε σε μικρή ηλικία με τους γονείς της στο Λας Βέγκας και τη Γιούτα, όπου έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μόδας. Κατόπιν, σε ηλικία 18 ετών επέστρεψε στη Ρουμανία και ασχολήθηκε με τη μεγάλη της αγάπη, τη μουσική. Το κομμάτι «Roses on fire» ήταν η πρώτη της επιτυχία. Η Αντονία έχει φωτογραφηθεί -σεμνή πλην υπέροχη- για το FHM. Χ.Τ.

Δεν είναι η Μέγκαν Φοξ, δεν είναι η Ρωσίδα "Μις Πόδια", δεν είναι η δίμετρη διάδοχος της Ιρίνα Σάικ. Το περασμένο καλοκαίρι η εικονιζόμενη "σειρήνα" μάς συνεπήρε και μας σήκωσε με την επιτυχία της Marabοu, που ακουγόταν σε όλα τα beach bar της Ελλάδας (κυριολεκτικά!). Η 24χρονη Αντωνία Ιακονέσκου (Antonia Iacobescu) ξεκίνησε την καριέρα της από το μόντελινγκ, αλλά την κέρδισε η μουσική.

Η τσακιρομάτα Αντωνία μετακόμισε σε μικρή ηλικία με τους γονείς της στο Λας Βέγκας και τη Γιούτα, όπου έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μόδας. Κατόπιν, σε ηλικία 18 ετών επέστρεψε στη Ρουμανία και ασχολήθηκε με τη μεγάλη της αγάπη, τη μουσική. Το κομμάτι «Roses on fire» ήταν η πρώτη της επιτυχία. Η Αντονία έχει φωτογραφηθεί -σεμνή πλην υπέροχη- για το FHM.

Χ.Τ.