Ερωτικός οδοστρωτήρας ισοπεδώνει τους παρτενέρ της

30.01.2014
Ζούμε σε μια πολύ περίεργη εποχή, όπου οι ταυτότητες και οι ρόλοι του κάθε ένα είναι πλέον δυσδιάκριτοι και συχνά αλληλοεπικαλυπτόμενοι. Στο χώρο της σόουμπιζ χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα: μοντέλα το παίζουν ηθοποιοί, ηθοποιοι ποζάρουν σαν μοντέλα, τραγουδιστές χορεύουν κλπ. Λίγοι είναι αυτοί όμως που καταφέρνουν να ανταποκρίνονται σε περισσότερες από μία ιδιότητες το ίδιο καλά. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Αλισον Τάιλερ (Alison Tyler) η οποία τα πάει μια χαρά και σαν αισθησιακό μοντέλο, αλλά και σαν ηθοποιός. Η απίστευτα χυμώδης και υπερκαμπυλωτή νεαρά καταφέρνει να αιχμαλωτίσει τα ανδρικά βλέμματα με τις λάγνες αποκαλυπτικές πόζες που έχει στο ρεπερτόριο της ωσάν βετεράνος μοντέλο. Για την άλλη της ιδιότητα, ως πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουν αυτό τον ερωτικό οδοστρωτήρα που ισοπεδώνει κάθε άτυχο παρτενέρ στο πέρασμά της. Υπερέχει η Άλισον με διαφορά στήθους από τις υπόλοιπες, κι αν μάλιστα πάρουμε σαν μέτρο το μέγεθος του δικού της στήθους, η διαφορά είναι …τεράστια!!

Ζούμε σε μια πολύ περίεργη εποχή, όπου οι ταυτότητες και οι ρόλοι του κάθε ένα είναι πλέον δυσδιάκριτοι και συχνά αλληλοεπικαλυπτόμενοι. Στο χώρο της σόουμπιζ χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα: μοντέλα το παίζουν ηθοποιοί, ηθοποιοι ποζάρουν σαν μοντέλα, τραγουδιστές χορεύουν κλπ. Λίγοι είναι αυτοί όμως που καταφέρνουν να ανταποκρίνονται σε περισσότερες από μία ιδιότητες το ίδιο καλά. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Αλισον Τάιλερ (Alison Tyler) η οποία τα πάει μια χαρά και σαν αισθησιακό μοντέλο, αλλά και σαν ηθοποιός.

Η απίστευτα χυμώδης και υπερκαμπυλωτή νεαρά καταφέρνει να αιχμαλωτίσει τα ανδρικά βλέμματα με τις λάγνες αποκαλυπτικές πόζες που έχει στο ρεπερτόριο της ωσάν βετεράνος μοντέλο.

Για την άλλη της ιδιότητα, ως πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουν αυτό τον ερωτικό οδοστρωτήρα που ισοπεδώνει κάθε άτυχο παρτενέρ στο πέρασμά της. Υπερέχει η Άλισον με διαφορά στήθους από τις υπόλοιπες, κι αν μάλιστα πάρουμε σαν μέτρο το μέγεθος του δικού της στήθους, η διαφορά είναι …τεράστια!!