Δυο μωρά από Ουκρανία και δε θες άλλη καμία...

05.02.2014
Υπάρχει άραγε κάτι πιο ανεβαστικό και ερεθιστικό από το να απολαμβάνουμε τις χαριτωμένες πόζες μιας δίμετρης ξανθιάς θεάς στο κρεβάτι; Φυσικά και υπάρχει… δύο δίμετρες ξανθιές να συναγωνίζονται πoια θα καταφέρει να κλέψει την προσοχή μας! Αυτό είναι και το σκεπτικό της φωτογράφησης της Ντάρια Βινογκράντοβα (Daria Vinogradova) και της Άννας Κουσικόφσκαγια (Anna Kusikofskaya) για το περιοδικό XXL της Ουκρανίας. Κι επειδή στην Ουκρανία φαίνεται ότι εκτός από την ποσότητα τους ενδιαφέρει και η ποιότητα, εξόπλισαν τα κορίτσια με …θανατηφόρες ζαρτιέρες και τέτοια αξεσουάρ προκειμένου να πετύχουν ένα αποτέλεσμα που θα μας μείνει αξέχαστο. Στις κορυφώσεις της τίμιας αυτής προσπάθειας σίγουρα συγκαταλέγεται ένα γλειφιτζούρι σε σχήμα καρδιάς που κατάφερε να τρυπώσει στο σετ και να απαθανατιστεί σε τρυφερά ενσταντανέ με τις καυτές κουκλαρες.

Υπάρχει άραγε κάτι πιο ανεβαστικό και ερεθιστικό από το να απολαμβάνουμε τις χαριτωμένες πόζες μιας δίμετρης ξανθιάς θεάς στο κρεβάτι;

Φυσικά και υπάρχει… δύο δίμετρες ξανθιές να συναγωνίζονται πoια θα καταφέρει να κλέψει την προσοχή μας! Αυτό είναι και το σκεπτικό της φωτογράφησης της Ντάρια Βινογκράντοβα (Daria Vinogradova) και της Άννας Κουσικόφσκαγια (Anna Kusikofskaya) για το περιοδικό XXL της Ουκρανίας. Κι επειδή στην Ουκρανία φαίνεται ότι εκτός από την ποσότητα τους ενδιαφέρει και η ποιότητα, εξόπλισαν τα κορίτσια με …θανατηφόρες ζαρτιέρες και τέτοια αξεσουάρ προκειμένου να πετύχουν ένα αποτέλεσμα που θα μας μείνει αξέχαστο.

Στις κορυφώσεις της τίμιας αυτής προσπάθειας σίγουρα συγκαταλέγεται ένα γλειφιτζούρι σε σχήμα καρδιάς που κατάφερε να τρυπώσει στο σετ και να απαθανατιστεί σε τρυφερά ενσταντανέ με τις καυτές κουκλαρες.