Κάτω οι ανορεξικές ζήτω το πιο χοντρό μοντέλο!

05.02.2014
Η Βέλβετ το τρώει όλο το φαγάκι της και είναι καλλονή από... βελούδο. Η 46χρονη είναι μοντέλο XXL και έχει κάνει καριέρα ... ίσον με δύο εικοσάρες. Η Velvet d'Amour απογειώθηκε στις παριζιάνικες πασαρέλες ως μοντέλο του Jean-Paul Gaultier το 2007. Ο John Galliano την επέλεξε για το σόου του «Everybody is Beautiful» και φυσικά βήμα-βήμα την ανακάλυψε η γαλλική και η ιταλική Vogue. Εργάστηκε χρόνια ως φωτογράφος και συντάκτριας μόδας στο γυναικείο περιοδικό Vol Up 2. Όταν ήταν 53 κιλά περνούσε απαρατήρητη και έπρεπε να φτάσει 153 για να την προσέξουν όλοι!!! «Ξαφνικά συνειδητοποίησα πόσο είχα παχύνει και πόσο έπρεπε να αποδεχτώ αυτό που έγινα...», λέει η Βέλβετ. Αναφορικά με τις κατηγορίες ότι με τη βαρέων βαρών εμφάνιση και τις δηλώσεις της προωθεί την παχυσαρκία, η Βέλβετ δηλώνει ότι από υγεία είναι «ταύρος», δεν καπνίζει, δεν πίνει, δεν έχει χοληστερίνη και συμπληρώνει: «Στο τέλος κάθε ημέρας, η αληθινή ομορφιά του καθενός από εμάς δεν είναι κρύβεται στα συνολάκια Dior αλλά στις πράξεις ευγένειας που κάνουν τη διαφορά στις ζωές των άλλων, κάτι που ούτε η κυτταρίτιδα, ούτε οι ρυτίδες μπορούν να σβήσουν.» Τη δουλειά της ως φωτογράφος μόδας για υπέρβαρα μοντέλα μπορούμε να τη δούμε στο Velvetography.com. Με τις φωτογραφίες και την ιδιαίτερη ματιά της έχει βοηθήσει στο να αναδειχθούν και άλλα ζουμερά μοντέλα, όπως η Κλεμεντίν Ντεσό (Clementine Desseaux). Χ.Τ.

Η Βέλβετ το τρώει όλο το φαγάκι της και είναι καλλονή από... βελούδο. Η 46χρονη είναι μοντέλο XXL και έχει κάνει καριέρα ... ίσον με δύο εικοσάρες. Η Velvet d'Amour απογειώθηκε στις παριζιάνικες πασαρέλες ως μοντέλο του Jean-Paul Gaultier το 2007. Ο John Galliano την επέλεξε για το σόου του «Everybody is Beautiful» και φυσικά βήμα-βήμα την ανακάλυψε η γαλλική και η ιταλική Vogue.

Εργάστηκε χρόνια ως φωτογράφος και συντάκτριας μόδας στο γυναικείο περιοδικό Vol Up 2. Όταν ήταν 53 κιλά περνούσε απαρατήρητη και έπρεπε να φτάσει 153 για να την προσέξουν όλοι!!! «Ξαφνικά συνειδητοποίησα πόσο είχα παχύνει και πόσο έπρεπε να αποδεχτώ αυτό που έγινα...», λέει η Βέλβετ.

Αναφορικά με τις κατηγορίες ότι με τη βαρέων βαρών εμφάνιση και τις δηλώσεις της προωθεί την παχυσαρκία, η Βέλβετ δηλώνει ότι από υγεία είναι «ταύρος», δεν καπνίζει, δεν πίνει, δεν έχει χοληστερίνη και συμπληρώνει: «Στο τέλος κάθε ημέρας, η αληθινή ομορφιά του καθενός από εμάς δεν είναι κρύβεται στα συνολάκια Dior αλλά στις πράξεις ευγένειας που κάνουν τη διαφορά στις ζωές των άλλων, κάτι που ούτε η κυτταρίτιδα, ούτε οι ρυτίδες μπορούν να σβήσουν.»

Τη δουλειά της ως φωτογράφος μόδας για υπέρβαρα μοντέλα μπορούμε να τη δούμε στο Velvetography.com. Με τις φωτογραφίες και την ιδιαίτερη ματιά της έχει βοηθήσει στο να αναδειχθούν και άλλα ζουμερά μοντέλα, όπως η Κλεμεντίν Ντεσό (Clementine Desseaux).

Χ.Τ.