Η Ελενίτσα της διαφήμισης είναι αληθινή... Μπόμπα

05.02.2014
Ελενίτσα ακούγαμε τόσο καιρό στην γνωστή διαφήμιση του ΟΤΕ και Ελενίτσα δεν βλέπαμε! Ωστόσο στο τελευταίο …επεισόδιο της διαφήμισης, επιτέλους είδαμε την κοπέλα που έχει κλέψει για τα καλά την καρδιά του «Θανάση». Το πραγματικό όνομα της Ελενίτσας είναι Χριστίνα Μπόμπα και πραγματικά είναι πανέμορφη. Γεννήθηκε στις 30 Ιουνίου του 1988 στη Λαμία, είναι δηλαδή 26 ετών και στο προφίλ της στο facebook διαβάζουμε πως έχει σπουδάσει Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Μετσοβίου Πολυτεχνείου, ενώ παράλληλα εργάζεται ως σύμβουλος πληροφορικής σε μεγάλη εταιρεία. Σημειώστε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η εκθαμβωτική Λαμιώτισσα πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικά σποτ. Έχει πρωταγωνιστήσει και σε διαφημιστικό του σαμπουάν Pantene, καθώς και σε ιταλική (!) διαφήμιση γιαουρτιού της εταιρείας ΦΑΓΕ.

Ελενίτσα ακούγαμε τόσο καιρό στην γνωστή διαφήμιση του ΟΤΕ και Ελενίτσα δεν βλέπαμε! Ωστόσο στο τελευταίο …επεισόδιο της διαφήμισης, επιτέλους είδαμε την κοπέλα που έχει κλέψει για τα καλά την καρδιά του «Θανάση».

Το πραγματικό όνομα της Ελενίτσας είναι Χριστίνα Μπόμπα και πραγματικά είναι πανέμορφη. Γεννήθηκε στις 30 Ιουνίου του 1988 στη Λαμία, είναι δηλαδή 26 ετών και στο προφίλ της στο facebook διαβάζουμε πως έχει σπουδάσει Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Μετσοβίου Πολυτεχνείου, ενώ παράλληλα εργάζεται ως σύμβουλος πληροφορικής σε μεγάλη εταιρεία.

Σημειώστε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η εκθαμβωτική Λαμιώτισσα πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικά σποτ. Έχει πρωταγωνιστήσει και σε διαφημιστικό του σαμπουάν Pantene, καθώς και σε ιταλική (!) διαφήμιση γιαουρτιού της εταιρείας ΦΑΓΕ.