Ξέχασε η αφηρημένη τα... εσώρουχα

21.05.2014
Πρόσφατα αποκάλυψε ότι προτιμάει χίλιες φορές να φωτογραφίζεται με εσώρουχα πάρα να περπατάει με ρούχα στις πασαρέλες! Ο λόγος για την ξανθιά ηθοποιό και μοντέλο Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάτλι (Rosie Huntington-Whiteley) και την καλοκαιρινή φωτογράφησή της στο περιοδικό V Magazine. Το κορίτσι που έχει δεσμό με τον γόη κούκλο Τζέισον Στέιθαμ φωτογραφήθηκε με ρούχα, αλλά ξέχασε η αφηρημένη τα... εσώρουχα ! Η 27χρονη καλλονή ποζάρει τόπλες σε ανδρική στάση, με τα πόδια ανοικτά και το στάιλινγκ έχει κάνει ο stylist της Ριάνα, Μελ Ότενμπεργκ (Mel Ottenberg). Η Ρόζι και ο Τζέισον Στέιθαμ (Jason Statham) γνωρίστηκαν το 2010 και παρά τα 19 χρόνια που τους χωρίζουν ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα διάσημα ζευγάρια.

Πρόσφατα αποκάλυψε ότι προτιμάει χίλιες φορές να φωτογραφίζεται με εσώρουχα πάρα να περπατάει με ρούχα στις πασαρέλες! Ο λόγος για την ξανθιά ηθοποιό και μοντέλο Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάτλι (Rosie Huntington-Whiteley) και την καλοκαιρινή φωτογράφησή της στο περιοδικό V Magazine.

Το κορίτσι που έχει δεσμό με τον γόη κούκλο Τζέισον Στέιθαμ φωτογραφήθηκε με ρούχα, αλλά ξέχασε η αφηρημένη τα... εσώρουχα ! Η 27χρονη καλλονή ποζάρει τόπλες σε ανδρική στάση, με τα πόδια ανοικτά και το στάιλινγκ έχει κάνει ο stylist της Ριάνα, Μελ Ότενμπεργκ (Mel Ottenberg). Η Ρόζι και ο Τζέισον Στέιθαμ (Jason Statham) γνωρίστηκαν το 2010 και παρά τα 19 χρόνια που τους χωρίζουν ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα διάσημα ζευγάρια.