Η «Παπαρίζου» της Βραζιλίας στο βίντεο του Μουντιάλ

21.05.2014
Επειδή είμαστε θαυμαστές της Σακίρα δεν σημαίνει ότι δεν μας άρεσε το φετινό επίσημο τραγούδι του Μουντιάλ, που θα διεξαχθεί στην εξωτική, ζεστή, υγρή, και γεμάτη δίμετρες μοντέλες Βραζιλία. Ο Πίτμπουλ με την Τζένιφερ Λόπεζ και την Κλαούντια Λέιτε ερμηνεύουν το «We Are One» (OLE OLA) για την μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή του καλοκαιριού. Και αν πιστεύεις ότι την παράσταση κλέβουν οι σέξι καμπύλες της Τζένιφερ Λόπεζ, εμείς σίγουρα προτιμάμε την υπερξέξι Κλαούντια (Claudia Leitte) για την οποία λίγα ξέρουμε, αλλά πολλά επιθυμούμε να μάθουμε. Η 33χρονη Βραζιλιάνα - την οποία φωνάζουν χαϊδευτικά Claudinha- είναι πολύ γνωστή ποπ τραγουδίστρια στη χώρα της και μάλιστα εκπροσωπεί την λεγόμενη μουσική axé. Το καμπυλόγραμμο κορίτσι έχει πουλήσει πάνω από 5 εκατ. δίσκους και έχει προταθεί για βραβείο Λάτιν Γκράμι. Εμάς λίγο μας ενδιαφέρει το μουσικό της εκτόπισμα και περισσότερο οι βραζιλιάνικες καμπύλες της που έχουν φωτογραφηθεί για πολλά ανδρικά περιοδικά της Βραζιλίας και έχουν εκτιμηθεί ακόμα και από τον... Ρίκι Μάρτιν... Χ.Τ.

Επειδή είμαστε θαυμαστές της Σακίρα δεν σημαίνει ότι δεν μας άρεσε το φετινό επίσημο τραγούδι του Μουντιάλ, που θα διεξαχθεί στην εξωτική, ζεστή, υγρή, και γεμάτη δίμετρες μοντέλες Βραζιλία. Ο Πίτμπουλ με την Τζένιφερ Λόπεζ και την Κλαούντια Λέιτε ερμηνεύουν το «We Are One» (OLE OLA) για την μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή του καλοκαιριού. Και αν πιστεύεις ότι την παράσταση κλέβουν οι σέξι καμπύλες της Τζένιφερ Λόπεζ, εμείς σίγουρα προτιμάμε την υπερξέξι Κλαούντια (Claudia Leitte) για την οποία λίγα ξέρουμε, αλλά πολλά επιθυμούμε να μάθουμε.

Η 33χρονη Βραζιλιάνα - την οποία φωνάζουν χαϊδευτικά Claudinha- είναι πολύ γνωστή ποπ τραγουδίστρια στη χώρα της και μάλιστα εκπροσωπεί την λεγόμενη μουσική axé. Το καμπυλόγραμμο κορίτσι έχει πουλήσει πάνω από 5 εκατ. δίσκους και έχει προταθεί για βραβείο Λάτιν Γκράμι. Εμάς λίγο μας ενδιαφέρει το μουσικό της εκτόπισμα και περισσότερο οι βραζιλιάνικες καμπύλες της που έχουν φωτογραφηθεί για πολλά ανδρικά περιοδικά της Βραζιλίας και έχουν εκτιμηθεί ακόμα και από τον... Ρίκι Μάρτιν...

Χ.Τ.