Ξανθιά καλλονή προκαλεί με τα ... τατουάζ της

22.05.2014
Η ξανθιά Αυστριακή Λέξι Χελ (Lexy Hell) ποζάρει ολόγυμνη επιδεικνύοντας τα χρωματιστά της τατουάζ για το τεύχος Μαίου του περιοδικού VOLO και μας χαρίζει μία διαφορετική νότα αισιοδοξίας. Η 27χρονη Λέξι είναι διάσημο μοντέλο για τα τατουάζ της. Στα δεκαέξι της χρόνια έπιασε την πρώτη της δουλειά ως πωλήτρια και με τα λεφτά που έβγαζε επισκέπτονταν κάθε μήνα έναν τατουατζή, ο οποίος την περιποιούνταν καταλλήλως. Στην ηλικία των 19 ετών πήγε σε ένα συνέδριο τατουάζ και αμέσως προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών φωτογράφων. Η καριέρα της ως μοντέλο είχε ήδη προδιαγραφεί και έκτοτε την βλέπουμε να δεσπόζει στα εξώφυλλα και στα σαλόνια των μεγαλύτερων περιοδικών του kόσμου.

Η ξανθιά Αυστριακή Λέξι Χελ (Lexy Hell) ποζάρει ολόγυμνη επιδεικνύοντας τα χρωματιστά της τατουάζ για το τεύχος Μαίου του περιοδικού VOLO και μας χαρίζει μία διαφορετική νότα αισιοδοξίας.

Η 27χρονη Λέξι είναι διάσημο μοντέλο για τα τατουάζ της. Στα δεκαέξι της χρόνια έπιασε την πρώτη της δουλειά ως πωλήτρια και με τα λεφτά που έβγαζε επισκέπτονταν κάθε μήνα έναν τατουατζή, ο οποίος την περιποιούνταν καταλλήλως. Στην ηλικία των 19 ετών πήγε σε ένα συνέδριο τατουάζ και αμέσως προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών φωτογράφων. Η καριέρα της ως μοντέλο είχε ήδη προδιαγραφεί και έκτοτε την βλέπουμε να δεσπόζει στα εξώφυλλα και στα σαλόνια των μεγαλύτερων περιοδικών του kόσμου.