Δες πως κάνουν γυμνή γιόγκα

07.08.2014
Δεν είχαμε ανακαλύψει το Naked News και τώρα ένας νέος κόσμος άνοιξε μπροστά στα μάτια μας. Ο ιστότοπος που διαφημίζεται με το σλόγκαν «το πρόγραμμα που δεν έχει τίποτε να κρύψει» είναι η χαρά του συνειδητοποιημένου γυμνιστή. Το περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και εκπέμπει από το Τορόντο με 25λεπτα βιντεάκια έξι ημέρες την εβδομάδα. Οι δημοσιογράφοι είναι γυναίκες και μάλιστα καλλίγραμμες, αφού τα ρεπορτάζ είναι γυμνά, ενώ στα βήματά του βαδίζει και το Naked News της Ιαπωνίας. Ο λόγος που τα αναφέρουμε όλα τούτα είναι γιατί το τελευταίο διαμαντάκι των Γυμνών Νέων είναι ένα βίντεο γυμνής γιόγκα, γυρισμένο από τρεις γυμνάστριες στην εξωτική Τζαμάικα. Στο κατάφυτο περιβάλλον μιας βίλας, χαμένης στην πυκνή βλάστηση του νησιού, η γυμνή γιόγκα είναι ο ιδανικός τρόπος να συναντηθεί αρμονικά το σώμα και το πνεύμα... Δες το βίντεο εδώ... Χ.Τ.

Δεν είχαμε ανακαλύψει το Naked News και τώρα ένας νέος κόσμος άνοιξε μπροστά στα μάτια μας. Ο ιστότοπος που διαφημίζεται με το σλόγκαν «το πρόγραμμα που δεν έχει τίποτε να κρύψει» είναι η χαρά του συνειδητοποιημένου γυμνιστή. Το περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και εκπέμπει από το Τορόντο με 25λεπτα βιντεάκια έξι ημέρες την εβδομάδα. Οι δημοσιογράφοι είναι γυναίκες και μάλιστα καλλίγραμμες, αφού τα ρεπορτάζ είναι γυμνά, ενώ στα βήματά του βαδίζει και το Naked News της Ιαπωνίας.

Ο λόγος που τα αναφέρουμε όλα τούτα είναι γιατί το τελευταίο διαμαντάκι των Γυμνών Νέων είναι ένα βίντεο γυμνής γιόγκα, γυρισμένο από τρεις γυμνάστριες στην εξωτική Τζαμάικα. Στο κατάφυτο περιβάλλον μιας βίλας, χαμένης στην πυκνή βλάστηση του νησιού, η γυμνή γιόγκα είναι ο ιδανικός τρόπος να συναντηθεί αρμονικά το σώμα και το πνεύμα...

Δες το βίντεο εδώ...

Χ.Τ.