Το πρωί φουρνίζει, το βράδυ αλωνίζει!

08.08.2014
Η πρώην παίκτρια του Big Brother, Σανέλ Χάγιες (Chanelle Hayes) σε άλλη μια αξιοθαύμαστη φωτογράφηση στο περιοδικό ZOO. H 26χρονη Βρετανίδα τηλεπερσόνα, τραγουδίστρια και μοντέλο βάζει φωτιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας selfie φωτογραφίες της με ζαρτιέρες και σέξι μαύρα εσώρουχα... Να θυμίσουμε ότι η Σανέλ έγινε διάσημη το 2007 - σε ηλικία μόλις 19 ετών - στο πλαίσιο του ριάλιτι Big Brother. Έκτοτε απέκτησε - εκτός από δύο τεράστια πλαστικά στήθη - και μια επιχείρηση αρτοποιίας στο Wakefield. Έχει σχεδιάσει και κυκλοφορήσει το δικό της άρωμα με το όνομα «Mwah». Μετά από έναν σύντομο δεσμό με τον διάσημο 25χρονο ποδοσφαιριστή Μάθιου Μπέιτς (Matthew Bates) γέννησε ένα αγοράκι, τον Blakely Hayes-Bates, τον Ιούλιο του 2010.

Η πρώην παίκτρια του Big Brother, Σανέλ Χάγιες (Chanelle Hayes) σε άλλη μια αξιοθαύμαστη φωτογράφηση στο περιοδικό ZOO. H 26χρονη Βρετανίδα τηλεπερσόνα, τραγουδίστρια και μοντέλο βάζει φωτιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανεβάζοντας selfie φωτογραφίες της με ζαρτιέρες και σέξι μαύρα εσώρουχα...

Να θυμίσουμε ότι η Σανέλ έγινε διάσημη το 2007 - σε ηλικία μόλις 19 ετών - στο πλαίσιο του ριάλιτι Big Brother. Έκτοτε απέκτησε - εκτός από δύο τεράστια πλαστικά στήθη - και μια επιχείρηση αρτοποιίας στο Wakefield. Έχει σχεδιάσει και κυκλοφορήσει το δικό της άρωμα με το όνομα «Mwah». Μετά από έναν σύντομο δεσμό με τον διάσημο 25χρονο ποδοσφαιριστή Μάθιου Μπέιτς (Matthew Bates) γέννησε ένα αγοράκι, τον Blakely Hayes-Bates, τον Ιούλιο του 2010.