Πού θα βρεις τα μεγαλύτερα στήθη στον πλανήτη;

11.08.2014
Ένα ρεπορτάζ υψηλών προδιαγραφών δημοσιεύτηκε στη γερμανική ιστοσελίδα Bild εξαιρετικά αφιερωμένο στους άνδρες και τα γυναικεία στήθη. Η Bild συνέθεσε και παρουσίασε τον παγκόσμιο άτλαντα του γυναικείου στήθους και φαντάζεστε τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Σύμφωνα με τη λίστα η χώρα στην οποία οι γυναίκες έχουν το μεγαλύτερο στήθος είναι η Ρωσία (!) και οι Σκανδιναβικές χώρες, δηλαδή Νορβηγία, Σουηδία και Φινλανδία, πλην της Δανίας. Στον εν λόγω χάρτη με κόκκινο χρώμα είναι οι χώρες με τα πολύ μεγάλα στήθη, το σκούρο γκρι αντιπροσωπεύει τα μεγάλα, το ανοιχτό γκρι τα φυσιολογικά νούμερα, το ροζ τα μικρά και το λευκό είναι τα πολύ μικρά έως ανύπαρκτα. Φυσικά, να επισημάνουμε ότι ο χάρτης έχει φτιαχτεί υπολογίζοντας τα φυσικά στήθη και όχι τις πλαστικές αυξητικές επεμβάσεις στις οποίες σίγουρα οι χώρες της Λατινικής Αμερικής θα είχαν μακράν τα πρωτεία!

Ένα ρεπορτάζ υψηλών προδιαγραφών δημοσιεύτηκε στη γερμανική ιστοσελίδα Bild εξαιρετικά αφιερωμένο στους άνδρες και τα γυναικεία στήθη. Η Bild συνέθεσε και παρουσίασε τον παγκόσμιο άτλαντα του γυναικείου στήθους και φαντάζεστε τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Σύμφωνα με τη λίστα η χώρα στην οποία οι γυναίκες έχουν το μεγαλύτερο στήθος είναι η Ρωσία (!) και οι Σκανδιναβικές χώρες, δηλαδή Νορβηγία, Σουηδία και Φινλανδία, πλην της Δανίας.

Στον εν λόγω χάρτη με κόκκινο χρώμα είναι οι χώρες με τα πολύ μεγάλα στήθη, το σκούρο γκρι αντιπροσωπεύει τα μεγάλα, το ανοιχτό γκρι τα φυσιολογικά νούμερα, το ροζ τα μικρά και το λευκό είναι τα πολύ μικρά έως ανύπαρκτα. Φυσικά, να επισημάνουμε ότι ο χάρτης έχει φτιαχτεί υπολογίζοντας τα φυσικά στήθη και όχι τις πλαστικές αυξητικές επεμβάσεις στις οποίες σίγουρα οι χώρες της Λατινικής Αμερικής θα είχαν μακράν τα πρωτεία!