Φωτιά και μπούρμπερη στο Καραϊσκάκη με την Ντόριεν Ρόουζ

12.08.2014
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού εκτός από τις μεταγραφές της ομάδας τους έχουν να ασχοληθούν και με τις σέξι γυναίκες-συντρόφους των ξένων ποδοσφαιριστών. Έτσι μετά την επικείμενη απόκτηση του Ιμπραΐμ Αφελάι πρέπει να αρχίσουν να προετοιμάζονται να υποδεχθούν και την εκρηκτική γυναίκα του Ολλανδού εξτρέμ. Η Ντόριεν Ρόουζ (Dorien Rose) γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου του 1983 και είναι ηθοποιός και μοντέλο, που περηφανεύεται για την ομοιότητά της με την Αντζελίνα Τζολί. Μεγάλωσε στο Χονγκ Κονγκ και μετά γύρισε στην Ολλανδία όπου τελείωσε το σχολείο και παράλληλα έκανε τα πρώτα της βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο, όταν την ανακάλυψε το 2004 το «Elite Models», που είναι το πιο γνωστό πρακτορείο μοντέλων παγκοσμίως. Έχει «φιλοξενηθεί» σε περισσότερα από 50 πρωτοσέλιδα περιοδικών μόδας -και όχι μόνο- έχει συμμετάσχει σε αντίστοιχες επιδείξεις, ενώ μετά από τις σπουδές της στην υποκριτική πρωταγωνίστησε σε αρκετές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Γενέθλια: 14-11-1983 Χρώμα μαλλιών: Καστανό Χρώμα οφθαλμων: Μπλε-πράσινα Ύψος: 172 cm Βάρος: 56 κιλά Διαστάσεις: 90-60-93 cm Περισσότερα στο www.dorienrose.com

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού εκτός από τις μεταγραφές της ομάδας τους έχουν να ασχοληθούν και με τις σέξι γυναίκες-συντρόφους των ξένων ποδοσφαιριστών. Έτσι μετά την επικείμενη απόκτηση του Ιμπραΐμ Αφελάι πρέπει να αρχίσουν να προετοιμάζονται να υποδεχθούν και την εκρηκτική γυναίκα του Ολλανδού εξτρέμ.

Η Ντόριεν Ρόουζ (Dorien Rose) γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου του 1983 και είναι ηθοποιός και μοντέλο, που περηφανεύεται για την ομοιότητά της με την Αντζελίνα Τζολί. Μεγάλωσε στο Χονγκ Κονγκ και μετά γύρισε στην Ολλανδία όπου τελείωσε το σχολείο και παράλληλα έκανε τα πρώτα της βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο, όταν την ανακάλυψε το 2004 το «Elite Models», που είναι το πιο γνωστό πρακτορείο μοντέλων παγκοσμίως.

Έχει «φιλοξενηθεί» σε περισσότερα από 50 πρωτοσέλιδα περιοδικών μόδας -και όχι μόνο- έχει συμμετάσχει σε αντίστοιχες επιδείξεις, ενώ μετά από τις σπουδές της στην υποκριτική πρωταγωνίστησε σε αρκετές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Γενέθλια: 14-11-1983
Χρώμα μαλλιών: Καστανό
Χρώμα οφθαλμων: Μπλε-πράσινα
Ύψος: 172 cm
Βάρος: 56 κιλά
Διαστάσεις: 90-60-93 cm

Περισσότερα στο www.dorienrose.com