Η Μπιγιονσέ απέλυσε τον πατέρα της

29.03.2011
Όπως επιβεβαίωσε χθες και επίσημα η εκπρόσωπος της 29χρονης ποπ σταρ ο πατέρας της, Μάθιου Νόουλες (Mathew Knowles) δεν θα εργάζεται στο εξής ως μάνατζέρ της.


Όπως επιβεβαίωσε χθες και επίσημα η εκπρόσωπος της 29χρονης ποπ σταρ ο πατέρας της, Μάθιου Νόουλες (Mathew Knowles) δεν θα εργάζεται στο εξής ως μάνατζέρ της.

Οι δρόμοι της Μπιγιονσέ (Beyonce) και του πατέρα της χώρισαν πια, τουλάχιστον σε επαγγελματικό επίπεδο.

"Είναι ο πατέρας μου για πάντα και τον αγαπώ βαθύτατα. Είμαι ευγνώμων για όσα μου έμαθε. Μεγάλωσα παρακολουθώντας εκείνον και τη μητέρα μου να κουμαντάρουν την επιχείρησή τους, να εργάζονται σκληρά και θα ακολουθήσω στα βήματά τους", δήλωσε η ίδια η τραγουδίστρια, χωρίς, όμως, να αποκαλύψει τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την εξέλιξη.

Ο Νόουλες ήταν ο μάνατζερ της κόρης του από τότε που έκανε το ντεμπούτο της με το συγκρότημα "Destiny's Child" στα τέλη της δεκαετίας του '90 μέχρι και σήμερα σε όλα τα βήματα της ομολογουμένως επιτυχημένης καριέρας της.

Με 16 βραβεία Grammy, δύο ιδιαίτερα επιτυχημένες εισπρακτικά ταινίες ("Dreamgirls" και "Obsessed") και άπειρες εκδηλώσεις μόδας –και όχι μόνο- σίγουρα κάτι καλό έκανε ο μπαμπάς Νόουλες, ο οποίος για λίγο καιρό μετά τη διάλυσή τους είχε αναλάβει και τα άλλα δύο μέλη του συγκροτήματος Κέλι Ρόουλαντ (Kelly Rowland) και Μισέλ Γουίλιαμς (Michelle Williams).

Παραμένοντας στο ίδιο μήκος κύματος με την σούπερ σταρ κόρη του, ο Μάθιου Νόουλες εξέδωσε μια παρόμοια ανακοίνωση στην οποία διαβάζουμε τα εξής: "Η δουλειά είναι δουλειά και η οικογένεια οικογένεια. Αγαπώ την κόρη μου και είμαι πολύ περήφανος γι' αυτό που είναι και για όσα έχει καταφέρει. Ανυπομονώ να παρακολουθήσω τη συνέχεια στην επιτυχημένη καριέρα της".

Κατά τα άλλα, ο Μάθιου και η μητέρα της Μπιγιονσέ, Τίνα (Tina) πήραν διαζύγιο το 2009 ύστερα από 29 χρόνια γάμου, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η μαμά Τίνα συνεχίζει να είναι υπεύθυνη για το styling της κόρης της, όπως ήταν από τα πρώτα της βήματα στον χώρο.

Και ενώ τα νέα για το ποιος θα είναι ο νέος μάνατζερ της Μπιγιονσέ αναμένονται ακόμη, δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θυμηθείτε μία από τις μεγάλες επιτυχίες των "Destiny's Child" με τίτλο "Say my name".

Ζωή Κίττα