Τα παιδικά χρόνια της Κέιτ Μίντλετον

30.03.2011
Συνεχίζοντας την αντίστροφη μέτρηση για την ημέρα του γάμου της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) η 29χρονη μέλλουσα νύφη προσφέρει –ερήμην της- αρκετές ακόμη πληροφορίες σε όλους όσους θέλουν να μάθουν τα πάντα για τη ζωή της.


Συνεχίζοντας την αντίστροφη μέτρηση για την ημέρα του γάμου της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) η 29χρονη μέλλουσα νύφη προσφέρει –ερήμην της- αρκετές ακόμη πληροφορίες σε όλους όσους θέλουν να μάθουν τα πάντα για τη ζωή της.

"29 και σήμερα" λοιπόν για τον γάμο της χρονιάς και όπως μαθαίνουμε το νέο "καυτό" τουριστικό αξιοθέατο στη Βρετανία είναι η λεγόμενη "Kate Middleton Country Tour".

Πρόκειται για μια οργανωμένη περιήγηση με λεωφορείο για όσους θέλουν να δουν από κοντά τα μέρη στα οποία μεγάλωσε η Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton).

Το πρώτο σπίτι των γονιών της, η εκκλησία όπου βαφτίστηκε, ακόμη και η παμπ της περιοχής, συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων στο ημερήσιο ταξίδι στα χωριά της εξοχής του Μπέρκσαϊρ στη νότια Αγγλία, όπου η μέλλουσα πριγκίπισσα πέρασε τα παιδικά της χρόνια.

Η ιδέα ανήκει σε ένα τοπικό τουριστικό γραφείο και η εφαρμογή της σε πράξη ξεπέρασε ήδη κάθε προσδοκία τους, αφού η ζήτηση είναι μακράν πέρα του αναμενόμενου.

"Οδηγούμε μέσα από τη μεσαιωνική, φεουδαρχική Αγγλία", τονίζει η ξεναγός Τσάρμιαν Γκρίφιθς (Charmian Griffiths), εξηγώντας τι είναι αυτό που εντυπωσιάζει τους τουρίστες που έχουν βαρεθεί το πολύβουο Λονδίνο εκτός από το θέμα της εκδρομής αυτό καθαυτό.

Η περιοχή παραμένει γεωργική, αλλά και πλούσια ακόμη ενώ η οικονομική κρίση που πιέζει και τη Βρετανία δεν φαίνεται να έχει φτάσει ακόμη μέχρι εκεί.

Ωστόσο, όσοι πιστεύουν ότι με αυτή τη βόλτα θα μπορέσουν να δουν και κάτι "πίσω από την κλειδαρότρυπα", γελιούνται οικτρά.

Η ιδιωτική ζωή της οικογένειας φυλάσσεται πολύ αυστηρά και οι γείτονες φαίνονται αποφασισμένοι να βοηθήσουν όσο περισσότερο μπορούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Μία δασκάλα από το Κολέγιο Μπράντφιλντ, που βρίσκεται στο ομώνυμο χωριό όπου βαφτίστηκε η Κέιτ, είπε ότι είχε γνωρίσει την οικογένεια Μίντλετον στην τοπική παμπ και τους χαρακτήρισε αβίαστα ως μια "φυσιολογικούς ανθρώπους από ένα πολύ ήσυχο χωριό".

Ανάμεσα στα μεγάλα κτήματα της περιοχής υπάρχει και το πανδοχείο "The Old Boot Inn", στην παμπ του οποίου οι Μίντλετον ήταν τακτικότατοι πελάτες.

Ο ιδιοκτήτης της παμπ, Τζον Χάλεϊ (John Haley) έχει ήδη λάβει τη "χρυσή πρόσκληση", την οποία και τρελαίνεται να επιδεικνύει σαν το "γύφτικο σκεπάρνι"!

Απολαμβάνοντας την προσοχή που έχει στρέψει προς τα μέρη τους το θέμα του γάμου –"που έχει κάνει και πολύ καλό στη δουλειά- ο Χάλεϊ ισχυρίζεται ότι το όλο ζήτημα θα καταλαγιάσει μετά τις 29 Απριλίου.

Συνεχίζοντας την περιήγηση, το λεωφορείο φτάνει αισίως και στο σπίτι των Μίντλετον στο χωριό Μπάκλμπερι, όπου όμως δεν έχει και πολλά να δει κανείς από έξω αφού ο ψηλός τοίχος και τα δέντρα κόβουν τη θέα.

Για να καλύψουν αυτό το κενό, οι ξεναγοί μοιράζουν στους επισκέπτες από μια φωτογραφία του σπιτιού πληροφορώντας τους ταυτόχρονα για όσα και εκείνοι έχουν μάθει από διάφορα δημοσιεύματα.

Στη συνέχεια και ύστερα από μια μικρή στάση στο κρεοπωλείο της περιοχής το ταξίδι φτάνει στο τέλος του με τους ενδιαφερόμενους να έχουν πάρει μια κάπως μεγαλύτερη ιδέα για την κοινή θνητή που είναι πολύ πιθανό να γίνει μια μέρα βασίλισσά τους.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα