Η Μαντόνα απέλυσε τον διευθυντή της Καμπάλα

04.04.2011
Πόλεμο, φαίνεται ότι άνοιξε η 53χρονη βασίλισσα της ποπ στη μακρινή χώρα της Αφρικής, από όπου έχει υιοθετήσει δύο παιδιά, και μάλιστα με τα «μεγάλα κεφάλια».


Πόλεμο, φαίνεται ότι άνοιξε η 53χρονη βασίλισσα της ποπ στη μακρινή χώρα της Αφρικής, από όπου έχει υιοθετήσει δύο παιδιά, και μάλιστα με τα «μεγάλα κεφάλια».

Μία εβδομάδα μετά την είδηση ότι το μεγαλόπνοο σχέδιό της για δημιουργία Ακαδημίας Θηλέων στο Μαλάουι (Raising Malawi Academy for Girls) ναυάγησε, η Μαντόνα συνεχίζει τις διαρθρωτικές αλλαγές στην οργάνωσή της.

Πριν από λίγες μέρες, η Μαντόνα είχε αντικαταστήσει τους περισσότερους διευθυντές της, αλλά τώρα πήγε ένα βήμα πιο πάνω –εκεί που δεν πάει άλλο δηλαδή- «σουτάροντας» και τον Μάικλ Μπεργκ (Michael Berg) συνιδρυτή του "Raising Malawi" αλλά και διευθυντής του πνευματικού και εκπαιδευτικού κέντρου της Καμπάλα στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η σταρ είναι έξαλλη από τον τρόπο που έκαναν φτερά περίπου 2.4 εκατομμύρια λίρες από την αρχική επένδυση σε συνδρομές του γκολφ, λιμουζίνες και σοφέρ (!), εξ ου και οι ακραίες αποφάσεις.

Ύστερα από όλο αυτό, η Μαντόνα αναγκάστηκε να στραφεί στα «μεγάλα κανόνια» και συγκεκριμένα στους γκουρού των δημοσίων σχέσεων, Φαμπιάνι και Λεχάν (Fabiani and Lehane).

Ο Μαρκ Φαμπιάνι και ο Κρις Λεχάν –γνωστοί και ως «Οι άρχοντες της καταστροφής» λόγω της εξαιρετικής δουλειάς που έκαναν για να μειωθούν οι ζημιές στη δημοτικότητα του Μπιλ Κλίντον (Bill Clinton) όταν εκείνος ήταν πρόεδρος ων ΗΠΑ- κλήθηκαν για να βοηθήσουν αντιστρέφοντας την αρνητική κατάσταση.

Η Μαντόνα είχε ανακοινώσει τα σχέδιά της για τη δημιουργία αυτού του ειδικού σχολείου για 500 κορίτσια το 2009. Έβαλε μάλιστα η ίδια και «τον πρώτο λίθο» στα θεμέλια.

Τώρα, και ύστερα από χίλια δυο προβλήματα μεταξύ των οποίων και μηνύσεις από πλευρά δυσαρεστημένων υπαλλήλων, ο εκπρόσωπος της Μαντόνα επιβεβαίωσε ότι το συμβούλιο θα έχει νέα σύσταση, όπου ξεχωρίζει ο μάνατζερ της σταρ Γκάι Όσερι (Guy Oseary).

Εκτός από το διάσημο δίδυμο PR –οι οποίοι παρεμπιπτόντως θα πληρώνονται με το ποσό των 18.000 λιρών την εβδομάδα- η Μαντόνα έχει προσλάβει επίσης δικηγόρους της διάσημης αμερικανικής φίρμας Bingham McCutchen, με σκοπό να τακτοποιηθούν θέματα εφορίας και εργασιακά.

Και ενώ οι έρευνες για να εξακριβωθεί ακριβώς τι συνέβη και «χάθηκε ο δρόμος», πηγές κοντά στη διάσημη τραγουδίστρια αναφέρουν ότι «η Μαντόνα παραπλανήθηκε από αρκετούς ανθρώπους και είναι αποφασισμένη να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο».

Ζωή Κίττα