Το σκοτεινό παρελθόν της Κέιτ Μίντλετον

11.04.2011
"18 και σήμερα" για τον γάμο της χρονιάς και, όπως φαίνεται, τη μέλλουσα νύφη δεν την αφήνουν σε ησυχία.


"18 και σήμερα" για τον γάμο της χρονιάς και, όπως φαίνεται, τη μέλλουσα νύφη δεν την αφήνουν σε ησυχία.

Κατά γενική ομολογία, η Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) υπήρξε πάντα η τέλεια υποψήφια "πριγκίπισσα". Όμορφη, με υπέροχο στυλ και άψογους τρόπους, δεν "στραβοπάτησε" ποτέ δημοσίως –εκτός ίσως από τη συμμετοχή της σε επίδειξη μόδας φορώντας ένα προκλητικό διαφανές φόρεμα.

Και όμως, ακόμη και εκείνη έχει μερικούς "σκελετούς" στην ντουλάπα της, που σε δεδομένη στιγμή ενδέχεται να της δημιουργήσουν προβλήματα. Ένας συγκεκριμένος, δηλαδή, μάλλον το έκανε ήδη

Ο εν λόγω σκελετός ακούει στο όνομα Γκάρι Γκόλντσμιθ (Gary Goldsmith) και είναι ο θείος της Κέιτ, αδελφός της μητέρας της, Κάρολ (Carole).

Ο 46χρονος Γκόλντσμιθ αποτελεί "πονοκέφαλο" στην οικογένεια Μίντλετον χρόνια τώρα και δεν λέει να περάσει με τίποτα. Τώρα μάλιστα που, όπως έγινε γνωστό, ο θείος Γκάρι θα παραβρίσκεται στον γάμο της ανιψιάς, όλοι κάνουν τον… σταυρό τους! Και όταν λέμε όλοι, εννοούμε και η οικογένεια και οι δημοσιογράφοι αλλά για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Το "μαύρο πρόβατο" της οικογένειας Μίντλετον είναι ένας αυτοδημιούργητος πολυεκατομμυριούχος, ο οποίος ζει σε μια υπερπολυτελή βίλα στην Ίμπιζα. Έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει μία 10χρονη κόρη, την Ταλούλα (Tallulah).

Ο Γκόλντσμιθ έκανε την περιουσία του πουλώντας την εταιρίας του "Computer Futures", για 275 εκατομμύρια δολάρια (190 εκατομμύρια ευρώ) τον Νοέμβριο του 2005, ενώ ταυτόχρονα έβγαλε πολλά χρήματα από αγοραπωλησίες ακινήτων.

Όλα αυτά τα χρόνια η Κέιτ και η οικογένειά της απόλαυσαν πολλές φορές τη φιλοξενία του θείου Γκάρι στο εξωτικό νησί της Ισπανίας. Ακόμη και ο ίδιος ο Γουίλιαμ έχει περάσει διακοπές εκεί.

Όμως, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε ύστερα από δημοσίευμα της εφημερίδας "News of the world" οι Μίντλετον προτίμησαν να κρατήσουν αποστάσεις ασφαλείας .

Το 2009, η εφημερίδα δημοσίευσε φωτογραφίες του Γκόλντσμιθ να κάνει χρήση κοκαΐνης, ενώ όπως αποκάλυπτε εκτενέστατο ρεπορτάζ, ο ίδιος πρότεινε στον δημοσιογράφο –ο οποίος παρεμπιπτόντως λειτουργούσε σε μυστική αποστολή- να του πασάρει μερικές πόρνες ώστε να "περάσει καλά". Και όλα αυτά, καθώς περηφανευόταν για τη σχέση του με τη βασιλική οικογένεια.

Από εκείνη τη στιγμή, βέβαια, φαίνεται πως ο ατίθασος αδελφός της Κάρολ Μίντλετον μαζεύτηκε σημαντικά. Μάλλον οι "συστάσεις" που δέχτηκε από τη βασιλική ασφάλεια "κυρίως για το καλό της Κέιτ" έπιασαν τόπο.

Όπως και να είναι πάντως, οι δημοσιογράφοι είναι σίγουρο ότι θα έχουν μία κάμερα στραμμένη επάνω τους όλη την ώρα του γάμου. Έτσι, για καλό και για κακό.

Ζωή Κίττα