Το δραματικό ξέσπασμα της Lady Gaga

26.04.2011
Ποτάμι τα δάκρυα για την 25χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια, η οποία άνοιξε την καρδιά της και αποκάλυψε όλες τις τρελές –και απρόσμενες- ανασφάλειές της σε ένα ντοκιμαντέρ που πρόκειται να μεταδοθεί σύντομα από το κανάλι HBO.


Ποτάμι τα δάκρυα για την 25χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια, η οποία άνοιξε την καρδιά της και αποκάλυψε όλες τις τρελές –και απρόσμενες- ανασφάλειές της σε ένα ντοκιμαντέρ που πρόκειται να μεταδοθεί σύντομα από το κανάλι HBO.

Αντίθετα με την αγέρωχα συγκροτημένη (!) εικόνα που φροντίζει να δίνει προς τα έξω σε κάθε της εμφάνιση φαίνεται ότι Lady Gaga έχει και μια ακόμη πιο "μαλακιά" όψη, που όμως φροντίζει να κρύβει καλά.

Σε ένα εντυπωσιακό ασπρόμαυρο πλάνο μέσα στο καμαρίνι της, η Gaga αποκαλύπτει πόσο βαριά νιώθει την ευθύνη που έχει απέναντι στις "ορδές των πιστών θαυμαστών" της.

"Ακόμη νιώθω σαν εκείνο το αποτυχημένο κοριτσάκι στο σχολείο", ομολόγησε –μεταξύ άλλων- η Lady Gaga μη μπορώντας να συγκρατήσει τα κλάματα. "Προσπαθώ σκληρά να μαζέψω τα κομμάτια μου και να πείσω τον εαυτό μου κάθε πρωί που ξυπνάω ότι είμαι μια σούπερσταρ, μόνο και μόνο για να καταφέρω να τη βγάλω και αυτή τη μέρα. Πρέπει να γίνει αυτό που θέλουν οι θαυμαστές μου να είμαι", συνεχίζει με εμφανή συγκίνηση η Στέφανι Τζερμανότα (Stefani Germanotta), όπως είναι το πραγματικό όνομα της σταρ.

"Μερικές φορές, όμως, νιώθω ότι κάποιοι προσπαθούν να με καταστρέψουν. Ε, λοιπόν, δεν γίνεται να καταστραφώ και δεν θα καταστραφώ. Και δεν θα μπορέσετε ποτέ να καταστρέψετε το βασίλειό μου που είναι οι θαυμαστές μου", διαμηνύει η Gaga, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση.

Η κουβέντα για τους πιστούς θαυμαστές της φαίνεται να συγκινεί ιδιαίτερα τη σταρ, η οποία καταλήγει με δάκρυα στα μάτια να παραδέχεται ότι "πολεμά για κάθε παιδί που ένιωθε όπως ένιωθε –και ακόμη νιώθει, δηλαδή- και εκείνη".

"Με πονάει που ξέρω πόση αυθεντικότητα και πόσο γνήσιο αίμα κυλά στο πνεύμα μου και πως οι άνθρωποι δεν το γνωρίζουν αυτό επειδή αυτό που βλέπουν είναι οι περούκες και τα κραγιόν. Δεν καταλαβαίνουν. Εγώ απλά θέλω να είμαι μια βασίλισσα για αυτούς αλλά μερικές φορές δεν νιώθω καθόλου έτσι. Το ζήτημα για μένα πια, δεν είναι να βγω νικήτρια για μένα, αλλά για όλους αυτούς", συνεχίζει στο πρωτοφανές ξέσπασμά της η Gaga.

Μετά, σκύβει το κεφάλι της, ενώνει τα χέρια και προσεύχεται στο Θεό να της δώσει κουράγιο πριν ανέβει στη σκηνή –το ντοκιμαντέρ πρέπει να γυρίστηκε λίγο πριν τη συναυλία της στη Νέα Υόρκη πριν από έναν χρόνο.

"Παρακαλώ, δώσε μου δύναμη να είμαι νικήτρια για όλους αυτούς και όχι για τον εαυτό μου. Παρακαλώ βοήθησέ με να είμαι δυνατή και να γνωρίζω τη δύναμή μου. Παρακαλώ βοήθησέ με να είμαι γενναία, Κύριε. Αγαπημένε Θεέ, δώσε μου κουράγιο. Μη με αφήσεις να πνιγώ στις δικές μου ανασφάλειες", προσεύχεται με πάθος η σταρ.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Gaga παραδέχτηκε ότι στο σχολείο πέρασε άσχημα από τις κοροϊδίες των συμμαθητών της. Παραδόξως, όμως, φαίνεται ότι δεν έχει αφήσει τελείως πίσω της όλες τις άσχημες αναμνήσεις.

Ζωή Κίττα