Κανάλις: "Στον έρωτα είμαι κορόιδο"

09.09.2011
Λίγο πριν αρχίσει της σβούρες της στην πίστα του φετινού αμερικανικού "Dancing with the stars" η 32χρονη ιταλίδα καλλονή μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον διασημότερο εργένη του Χόλιγουντ.


Λίγο πριν αρχίσει της σβούρες της στην πίστα του φετινού αμερικανικού "Dancing with the stars" η 32χρονη ιταλίδα καλλονή μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον διασημότερο εργένη του Χόλιγουντ.

Η Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabetta Canalis) και ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) χώρισαν στις αρχές του καλοκαιριού ύστερα από δύο χρόνια σχέσης και ενώ οι φήμες για επικείμενο γάμο οργίαζαν.

Σήμερα και ενώ ο 50χρονος γόης λέγεται ότι έχει γνωρίσει στους γονείς του τη νέα του αγαπημένη, Στέισι Κίμπλερ (Stacy Keibler), η Κανάλις αποκαλύπτει μεταξύ άλλων που δεν θα καλοακούσει ο πρώην αγαπημένος της, ότι ο "Πρίγκιπας του παραμυθιού δεν έρχεται ποτέ".

"Πάντα νόμιζα ότι οι ψυχροί και συγκρατημένοι άντρες είναι οι κατάλληλοι για μένα" παραδέχεται η Ελιζαμπέτα στο περιοδικό "Chi" προσθέτοντας ότι τελικά "πρέπει να δεχτείς ότι ο πρίγκιπας του παραμυθιού που περιμένεις να έρθει να σε σώσει, πολύ απλά δεν έρχεται".

"Είμαι λίγο αγοροκόριτσο αλλά στον έρωτα είμαι κορόιδο", συνεχίζει η Κανάλις συμπληρώνοντας ότι "ψάχνει διαρκώς για άντρες που μπορούν να της προσφέρουν ασφάλεια".

Στη συνέχεια της συνέντευξης η πρώην αγαπημένη του Κλούνεϊ ομολογεί ότι "δεν υπάρχει τίποτα όμορφο στους χωρισμούς" ενώ παραδέχεται ότι "θεωρεί πάντα το τέλος μιας σχέσης προσωπική της αποτυχία".

"Το τέλος μιας σχέσης είναι πάντα περίπλοκο", παραδέχεται η Κανάλις εξηγώντας όμως ότι είδε τη συμμετοχή της στο "DWTS" ως τον τρόπο να ξεπεράσει τον πόνο της.

"Πήγα στις ΗΠΑ γιατί εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω τον κόσμο. Έβλεπα τη ζωή μου να εκτίθεται και δεν το άντεχα", εξήγησε η Κανάλις τονίζοντας ότι στο Λος Άντζελες βρήκε την ηρεμία που έψαχνε, αλλά και δουλειά! Και δεν σταματά εκεί…

"Στο παρελθόν συνήθιζα να αυτοκαταστρέφομαι στον έρωτα. Φερόμουν ανώριμα και έπεφτα με τα μούτρα. Τώρα όμως τα πράγματα άλλαξαν. Θέλω μια σχέση όπου ο ένας καταλαβαίνει τον άλλο", ολοκληρώνει η Ελιζαμπέτα Κανάλις και ξαφνιάζει. Άραγε ο Τζορτζ τι λέει για όλα αυτά;

Ζωή Κίττα