Καθημερινό το "Μες την Καλή Χαρά"; Η Μενεγάκη το ξέρει;

30.09.2011
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν, οι υπεύθυνοι του Άλφα περίμεναν να δουν τι θα πράξει ο ΑΝΤ1 με το πρωινό του και αφού το ''Πρωινό ΑΝΤ1'' ξεκαθάρισε, στο κανάλι της Κάντζας σκέφτηκαν να μειώσουν τελείως το κόστος στο Σαββατοκύριακο μεταφέροντας το “Μες την Καλή Χαρά” σε καθημερινή βάση.

Φωτιές άναψαν οι πρωινές πληροφορίες του αρχισυντάκτη της εκπομπής ''Πρωινή Μελέτη'', Θέμη Μάλλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν, οι υπεύθυνοι του Άλφα περίμεναν να δουν τι θα πράξει ο ΑΝΤ1 με το πρωινό του και αφού το ''Πρωινό ΑΝΤ1'' ξεκαθάρισε, στο κανάλι της Κάντζας σκέφτηκαν να μειώσουν τελείως το κόστος στο Σαββατοκύριακο μεταφέροντας το "Μες την Καλή Χαρά" σε καθημερινή βάση.

Η ίδια η Ναταλία Γερμανού που μίλησε σε δημοσιογράφο της Μελέτη χθες το βράδυ μετά τη γενική πρόβα, μίλησε για εκπλήξεις που θα δούμε μετά το πρώτο Σαββατοκύριακο. Εκεί, όλοι υποψιαστήκατε πως μιλά για την εμφάνιση της Κατερίνας Ζαρίφης, το τηλεοπτικό μέλλον της οποίας παραμένει νεφελώδες.

Αν η είδηση επιβεβαιωθεί και τελικά μετά από μερικές εβδομάδες τα καθημερινά μας πρωινά στον Άλφα γεμίσουν "Με καλή Χαρά", να δούμε πώς θα δικαιολογήσουν οι της Κάντζας στην τέως βασίλισσα του πρωινού, Ελένη Μενεγάκη, την μετακίνησή της στη μεσημεριανή ζώνη.

Και το κορυφαίο είναι πως τη στιγμή που η Γερμανού μας έλεγε πως θα της λείψει η Σίσσυ Χρηστίδου από την πρεμιέρα του "Μες την Καλή Χαρά", την ίδια στιγμή δούλευε στο μυαλό της την πιθανότητα να βρεθούν αντίπαλες στο ψήσιμο του πρωινού καφέ κάθε νοικοκυράς!

Όπως και να έχει, πιο εύθραυστα είναι τα πράγματα στον Άλφα, όπου όλοι μα όλοι οι παρουσιαστές τονίζουν πως έχουν υπογράψει τρίμηνες συμβάσεις. Δηλαδή, όποιος μας κάνει, θα μείνει και μετά τον Δεκέμβριο αλλιώς θα πάρει πόδι!