Σπανού-Σρόιτερ: "είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον"

19.12.2011
Χθες το βράδυ διοργανώθηκε Χριστουγεννιάτικο Bazaar και φιλανθρωπική συναυλία στο ΟΑΚΑ για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Χθες το βράδυ διοργανώθηκε Χριστουγεννιάτικο Bazaar και φιλανθρωπική συναυλία στο ΟΑΚΑ για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού» και εκεί είναι που η Ελισάβετ Σπανού και ο Αντώνης Σρόιτερ έκαναν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση!

Ο Σρόιτερ όταν τον ρώτησαν αν ήρθε μαζί με την σύντροφό του στην εκδήλωση, είπε στην κάμερα του Star: «Ήρθα μόνος μου. Ήταν εδώ η κυρία Σπανού. Τραγουδάει σήμερα», είπε και ελάλησε!

Το κορίτσι από την άλλη – η Ελισάβετ- δήλωσε όταν ρωτήθηκε για τη σχέση τους: «Έχω καταντήσει βαρετή και για μένα. Δεν θέλω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή», και το θέμα είναι ότι ακριβώς επειδή δε μιλάει δεν γίνεται ποτέ βαρετή! Χρυσή μου τα παιδιά ήταν και τα δύο κουκλιά και χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει…

Και η δημοσιογράφος το συνέχισε το βιολί της μέχρι να μάθε ρωτώντας αν αυτή η περίοδος είναι πολύ καλή για τη σχέση τους: «Αν το κρίνετε έτσι, έτσι θα είναι!» απάντησε η Ελισάβετ Σπανού και μας άφησε με την απορία!

Το θέμα πάντως της κοινής εμφάνισης του ζευγαριού απασχόλησε φυσικά και το «Πρωινό mou» αφού ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε από τους συνεργάτες της εκπομπής του να ψηφίσουν αν πιστεύουν ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι θα ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Φαίη Σκορδά πάλι είχε αντίθετη γνώμη!

«Εγώ δεν συμμετέχω, γιατί συμπαθώ πάρα πολύ τον Αντώνη Σρόιτερ. Απλώς δεν συμμετέχω από σεβασμό στο πρόσωπό του. Επειδή του έχω πει ότι είναι από τους πιο περιζήτητους εργένηδες κατά τη γνώμη μου, δεν συμμετέχω στον διαγωνισμό που κάνετε» είπε η οικοδέσποινα της εκπομπής «Πρωινό Mou», συμπληρώνοντας πως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι φαίνονται να είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Φτου, φτου σκόρδα στα παιδιά!

Ελένη Αναστασάκη