Επιτέλους αρραβωνιάστηκε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς!

19.12.2011
Έληξε τελικά το σίριαλ με τον αρραβώνα της 30χρονης πριγκίπισσας της ποπ. Μήνες τώρα οι φήμες ήθελαν τον σύντροφό της, Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick) να ετοιμάζεται να της κάνει την πολυαναμενόμενη πρόταση και τώρα πια αυτή έγινε και μάλιστα εντυπωσιακά.

Έληξε τελικά το σίριαλ με τον αρραβώνα της 30χρονης πριγκίπισσας της ποπ. Μήνες τώρα οι φήμες ήθελαν τον σύντροφό της, Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick) να ετοιμάζεται να της κάνει την πολυαναμενόμενη πρόταση και τώρα πια αυτή έγινε και μάλιστα εντυπωσιακά.

Η πραγματικότητα επιβεβαίωσε τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Τράγουικ να ζητά επίσημα σε γάμο την Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) αμέσως μετά το τέλος της περιοδείας της.

Όντως, έτσι έγινε και το ζευγάρι γιόρτασε τα χαρμόσυνα νέα –μαζί με τα 40ά γενέθλια του Τράγουικ- σε ένα λαμπρό πάρτι στο Planet Hollywood Resort and Casino στο Λας Βέγκας.

Η Μπρίτνεϊ, τρισευτυχισμένη από την εξέλιξη στη ζωή της, μοιράστηκε τα συναισθήματά της με τους θαυμαστές της στο Twitter λέγοντας αρχικά ότι ο Τζέισον της έκανε μια τέλεια έκπληξη, που όμως «την περίμενε από καιρό» ενώ στη συνέχεια αστειεύτηκε λέγοντας ότι «ανυπομονεί να τους δείξει».

Βέβαια, το πάρτι που έγινε στο Λας Βέγκας ήταν μόνο η αρχή. Η συνέχεια των… εορτασμών αναμένεται στο Chocolate Lounge του Sugar Factory στο Paris Hotel.

«Ναι, είμαστε αρραβωνιασμένοι», επιβεβαίωσε ο ίδιος ο… γαμπρός σε σχετική ερώτηση του Access Hollywood, χθες.

Όσο για το δαχτυλίδι; Ύστερα από τόσα που έχουν γραφτεί, τελικά, ο 40χρονος ατζέντης επέλεξε μια εντυπωσιακή δημιουργία «Neil Lane» που ήξερε ότι «θα λατρέψει η αγαπημένη του».

«Ο Τζέισον της έδωσε το δαχτυλίδι αμέσως μόλις εκείνη του έδωσε όλα τα δώρα της και αφού έφαγαν και την τούρτα του», μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ενώ πηγές του RadarOnline υπογραμμίζουν την τέλεια σχέση που έχει ο Τράγουικ με τα… πεθερικά, αλλά και τους γιους της.

Φαίνεται ότι από τότε που δημιουργήθηκε αυτή η σχέση, η Μπρίτνεϊ έχει γίνει άλλος άνθρωπος, γεγονός που εκτιμούν ιδιαίτερα όλοι οι δικοί της. Ωστόσο –για καλούς λογαριασμούς- θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι πριν από τον γάμο, το ζευγάρι θα υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

Η Σπίαρς άρχισε να βγαίνει με τον Τράγουικ –ο οποίος τότε ήταν ατζέντης της- τους πρώτους μήνες του 2009. Λέγεται μάλιστα ότι ήταν εκείνη που έκανε το πρώτο βήμα, ενώ η επαγγελματική τους σχέση έληξε τον Μάιο.

Βέβαια, από τότε συνεργάστηκαν σε μια πολύ ενδιαφέρουσα –τουλάχιστον (!)- δουλειά, όταν η Μπρίτνεϊ επέλεξε τον Τζέισον να πρωταγωνιστήσει στο κλιπ του τραγουδιού της με τίτλο «Criminal». Μάλιστα οι δυο τους μοιράζονται καυτές σκηνές, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Ο γάμος θα είναι ο τρίτος για την Μπρίτνεϊ, η οποία παντρεύτηκε τον αγαπημένο της από το σχολείο Τζέισον Αλεξάντερ (Jason Alexander) τον Ιανουάριο του 2004. Εκείνη ήταν 22 χρονών τότε και ο γάμος τους ακυρώθηκε μόλις 55 ώρες αργότερα.

Έξι μήνες αργότερα παντρεύτηκε τον χορευτή της, Κέβιν Φέντερλαϊν (Kevin Federline) με τον οποίο έκαναν μαζί δυο γιους, οι οποίοι παρεμπιπτόντως λατρεύουν τον Τζέισον. Άντε… η ώρα η καλή!

Ζωή Κίττα