Μαντόνα: Ένιωθα μεγάλη μοναξιά στην Αγγλία

04.01.2012
Εξομολόγηση εκ βαθέων έκανε πρόσφατα η 53χρονη βασίλισσα της ποπ τονίζοντας το πόσο εκτός κλίματος ένιωθε τον καιρό που ζούσε στη Γηραιά Αλβιόνα.

Εξομολόγηση εκ βαθέων έκανε πρόσφατα η 53χρονη βασίλισσα της ποπ τονίζοντας το πόσο εκτός κλίματος ένιωθε τον καιρό που ζούσε στη Γηραιά Αλβιόνα.

Η Μαντόνα (Madonna) έζησε στην Αγγλία τα οκτώ χρόνια του γάμου της με τον σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie). Όταν το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε το 2008, εκείνη επέστρεψε στη Νέα Υόρκη, ενώ πρόσφατα επέστρεψε στο Λονδίνο, όπου και έμεινε όσον καιρό κράτησαν τα γυρίσματα της ταινίας "W.E." που σκηνοθέτησε η ίδια.

Μάλιστα, μιλώντας στο τεύχος Φεβρουαρίου της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού "Glamour" η Μαντόνα αποκάλυψε ότι νιώθει μια έντονη σχέση με την πρωταγωνίστρια της ταινίας της, την αμερικανίδα διαζευγμένη Γουόλις Σίμπσον (Wallis Simpson) για χάρη της οποίας ο Βασιλιάς Εδουάρδος 8ος (King Edward VIII) εγκατέλειψε τον θρόνο.

"Όταν πηγαίνεις σε μια νέα χώρα υπάρχει η ανωνυμία και μπορείς να ξεκινήσεις από την αρχή. Αυτό ήταν και για μένα πολύ αναζωογονητικό όταν μετακόμισα στην Αγγλία, αλλά και το συναίσθημα ότι είσαι παρείσακτος είναι πολύ έντονο. Όπως και το ότι νιώθεις μόνος, χωρίς ρίζες, ότι κανείς δεν σε καταλαβαίνει", εξήγησε η Μαντόνα συμπληρώνοντας ακόμη μια ανακάλυψη που έκανε η Σίμπσον και την οποία και εκείνη συμμερίζεται πλήρως.

"Η Γουόλις σίγουρα σκεφτόταν ότι η δική της ήταν η μεγαλύτερη ερωτική ιστορία του 20ού αιώνα, όμως πολύ σύντομα κατάλαβε ότι η αγάπη θέλει συμβιβασμούς. Δεν υπάρχει αυτό που λέμε τέλεια αγάπη. Ούτε μπορείς να βασίζεσαι σε έναν άντρα για να σε κάνει να νιώσεις ολοκληρωμένη. Στο τέλος η ευτυχία βρίσκεται στα δικά σου χέρια και μόνο", τονίζει η Μαντόνα. Κάτι θα ξέρει εκείνη.

Όσο για το μυστικό της επιτυχίας της που κρατά τόσα χρόνια και εξαπλώνεται και σε άλλους τομείς εκτός της μουσικής που ήταν ο κατεξοχήν δικός της; Η Μαντόνα έχει δύο συμβουλές επί του θέματος:

1ον: "Αγάπα τη δουλειά σου και καμία θυσία δεν θα είναι πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή.
2ον: Αν θέλεις η δουλειά σου να γίνει σωστά. Κάν' την μόνη σου.
"Λυπάμαι που χρησιμοποιώ ένα τέτοιο κλισέ, αλλά αυτή είναι η αλήθεια", ολοκληρώνει η Μαντόνα.

Ζωή Κίττα