Στο κατώφλι των πρώτων "άντα" η πριγκίπισσα Κέιτ

04.01.2012
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος μέχρι τις 9 Ιανουαρίου που… τριανταρίζει η δούκισσα του Κέιμπριτζ και η φημολογία για τις εορταστικές εκδηλώσεις έχει οργιάσει.


Αντίστροφα μετρά ο χρόνος μέχρι τις 9 Ιανουαρίου που… τριανταρίζει η δούκισσα του Κέιμπριτζ και η φημολογία για τις εορταστικές εκδηλώσεις έχει οργιάσει.

Βέβαια, με αδελφή την διάσημη για τα κοσμικά πάρτι που διοργανώνει, Πίπα Μίντλετον (Pippa Middleton) και κουνιάδο το party animal πρίγκιπα Χάρι (prince Harry), είναι σίγουρο ότι τα φετινά γενέθλια της Κέιτ (Kate) μόνο ήρεμα και χαλαρά δεν θα είναι.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού "Grazia", το πάρτι θα πραγματοποιηθεί σε μυστική τοποθεσία στο Λονδίνο, θα έχει θέμα τη δεκαετία των '80s και η Πίπα με τον Χάρι έχουν αναλάβει –μεταξύ άλλων- τα κοκτέιλ και το απαραίτητο… καραόκε.

Την παραμονή των γενεθλίων της, η Κέιτ αναμένεται να κάνει το "κινηματογραφικό της ντεμπούτο". Όχι… Δεν θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία, αλλά θα παραβρεθεί στην πρεμιέρα της ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ (Stephen Spielberg) "War Horse" στον κινηματογράφο Odeon της Leicester Square, ενώ στη συνέχεια, έχει προγραμματιστεί να παραβρεθεί και στο φιλανθρωπικό δείπνο που ακολουθεί.

Ύστερα από αυτό, η Κέιτ και ο Γουίλιαμ θα είναι ελεύθεροι για το πάρτι.

Σύμφωνα με τις "βασιλικές πηγές" του "Grazia", το πάρτι διοργανώνεται εδώ και μήνες και η επιλογή της συγκεκριμένης δεκαετίας προέκυψε γιατί τότε γεννήθηκε η εορτάζουσα.

Επιπλέον, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι θα είναι η τελευταία ευκαιρία για τη νεαρή πριγκίπισσα να γλεντήσει ανέμελα όπως έκανε τον πρώτο καιρό της γνωριμίας της με τον γαλαζοαίματο σύζυγό της.

Οι καλεσμένοι έχουν από καιρό λάβει τις προσκλήσεις τους, ώστε να κρατήσουν ελεύθερη την ημερομηνία, ενώ λεπτομέρειες για τον χώρο θα λάβουν τελευταία στιγμή. Λέγεται επίσης ότι δεν θα είναι μια ανοιχτή εκδήλωση, παρά ένα κάλεσμα με πολύ στενούς φίλους και συγγενείς, ενώ η Κέιτ ζήτησε από όλο τον κόσμο, αντί για προσωπικά δώρα, να δωρίσουν χρήματα σε διάφορες φιλανθρωπίες.

Όσο για τον Γουίλιαμ; Πληροφορίες θέλουν τον 29χρονο πρίγκιπα να ψάχνει το τέλειο ρολόι για τη σύζυγό του, ενώ ήδη ετοιμάζεται ένα πορτρέτο για τη σημαδιακή αυτή επέτειο που θα σημάνει και την επίσημη είσοδο της Κέιτ στη βασιλική οικογένεια.

Η βασίλισσα, επίσης, λέγεται ότι θα δωρίσει στη σύζυγο του εγγονού της μια τιάρα από τη βασιλική συλλογή.

Κατά τα άλλα, ο Γουίλιαμ ετοιμάζεται να αναχωρήσει για τα νησιά Φόκλαντ στο τέλος του μήνα, όπου θα παραμείνει για έξι εβδομάδες ως μέρος της εκπαίδευσής του ως πιλότος ελικοπτέρων διάσωσης.

Φιλικά πρόσωπα της Κέιτ αναφέρουν ότι η ίδια δεν θέλει καθόλου να φτάσει αυτή η στιγμή γιατί δεν ξέρει πώς θα αντιμετωπίσει την απουσία του καλού της. Κουράγιο, Κέιτ… Περνάει γρήγορα ο καιρός.

Ζωή Κίττα