Οι λεπτομέρειες της γέννας της Μπιγιονσέ

08.01.2012
Το παιδεύουμε από τις 30 Δεκεμβρίου αλλά τελικά μόλις χθες βράδυ (7/1/2012) γεννήθηκε ο καρπός του έρωτα της τραγουδίστριας Μπιγιονσέ (Beyonce) με τον ράπερ Jay- Z.

Το παιδεύουμε από τις 30 Δεκεμβρίου αλλά τελικά μόλις χθες βράδυ (7/1/2012) γεννήθηκε ο καρπός του έρωτα της τραγουδίστριας Μπιγιονσέ (Beyonce) με τον ράπερ Jay- Z.

Η κορούλα που ακούει στο όνομα Μπλου Άιβι Κάρτερ (Blue Ivy Carter) γεννήθηκε με καισαρική τομή στο νοσοκομείο Λέξον Χιλ (Lenox Hill Hospital) της Νέας Υόρκης αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Η στενή φίλη του ζρυγαριού Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) επιβεβαίωσε τα νέα από το λογαριασμό της στο Twitter αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Καλώς ήρθες στη ζωή μικρή Μπλου! Σε αγαπάμε πολύ ήδη!".

Σύμφωνα με πληροφορίες του E! Online ο σύζυγός της 30χρονης ηθοποιού Jay – Z, κατά κόσμον Σον Κάρτερ (Shawn Carter) βρισκόταν στο πλευρό της εκρηκτικής ηθοποιού καθ' όλη τη διάρκεια του τοκετού.

Πηγή της εφημερίδας "Houston Chronicle", τόπου καταγωγής της Μπιγιονσέ ανέφερε πως η μητέρα και το μωρό χαίρουν άκρας υγείας.

Παρά τις αρχικές φήμες που ανέφεραν πως το μωρό θα ονομαστεί Τιάνα-Μέι Κάρτερ (Tiana-May Carter) ή ακόμα και Ivy Blue, τελικά επιβεβαιώθηκε από φίλους του ζευγαριού πως η μικρή θα ακούει τελικά στο όνομα Μπλου Άιβι Κάρτερ (Blue Ivy Carter).

Αρκετοί επώνυμοι φίλοι του ζευγαριού έσπευσαν να δώσουν τα συγχαρητήρια για τη γέννηση του μωρού, ανάμεσά τους και η Ριάνα που πόσταρε στο προφίλ της στο Twitter σχετικό μήνυμα:
"Καλως ήρθες στον κόσμο πριγκίπισσα Κάρτερ. Με αγάπη, η θεία σου Ρι"!


Σύμφωνα πάντως με την εφημερίδα New York Daily News', η Μπιγιονσέ προσπάθησε να κρατήσει τη γέννα της μυστική και επέλεξε για το λόγο αυτό να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο υπό το όνομα Ίνγκριντ Τζάκσον (Ingrid Jackson).

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, η 30χρονη σταρ έκλεισε ολόκληρο τον τέταρτο όροφο του νοσοκομείου έναντι του αστρονομικού ποσού του 1.3 εκατομμυρίου δολαρίων.

Την ίδια στιγμή, πλήθος μπουκαλιών κόκκινου κρασιού και φαγητού ανέβαινε στον τέταρτο όροφο του νοσοκομείου ενώ οι εργαζόμενοι εκεί αναγκάστηκαν να κλείσουν τα κινητά τους τηλέφωνα για λόγους ασφαλείας. Μέχρι και οι κάμερες του νοσοκομείου σκεπάστηκαν για να μην φύγουν κατά λάθος εικόνες του ευχάριστου γεγονότος.

Αρχικά οι φήμες ήθελαν την Μπιογιονσέ να έχει γεννήσει πριν την έλευση του νέου έτους, κάτι που τελικά διαψεύστηκε μετά από ημέρες, όταν η τραγουδίστρια εθεάθη να περπατά στη Νέα Υόρκη. Όλοι ελπίζουν, η γέννηση της μικρής Blue να καταλαγιάσει επιτέλους τις φήμες περί ψευδούς εγκυμοσύνης που οργίαζαν το τελευταίο διάστημα και μετά την αποκάλυψη της κοιλίτσας της Μπιγιονσέ στα βραβεία MTV Music Awards 2011.

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια