1,5 εκ.$ κόστισε ήδη το μωρό της Μπιγιονσέ

10.01.2012
Δεν πρόλαβε να γεννήσει η 30χρονη ποπ σταρ και… άρχισαν τα όργανα με τις φήμες να έχουν οργιάσει σχετικά με τις υπερβολές στα έξοδα για τη νεογέννητη Μπλου Άιβι (Blue Ivy).

Δεν πρόλαβε να γεννήσει η 30χρονη ποπ σταρ και… άρχισαν τα όργανα με τις φήμες να έχουν οργιάσει σχετικά με τις υπερβολές στα έξοδα για τη νεογέννητη Μπλου Άιβι (Blue Ivy).

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό δίκτυο "Cover Media" η Μπιγιονσέ Νόουλες (Beyoncé Knowles) και ο ευτυχής μπαμπάς Τζέι Ζι (Jay-Ζ) έχουν ήδη ξοδέψει πάνω από 1 εκ. £ για τη μικρή τους πριγκίπισσα. Δηλαδή περίπου 1,5 εκ. $, δηλαδή 1,2 εκ. € για όσους αναρωτιούνται!

Οι διάσημοι γονείς θέλουν να έχει ο θησαυρός τους "τα καλύτερα από όλα" και "τα χρήματα δεν είναι.. θέμα", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "Star".

Ένα χειροποίητο Ginza Tanaka κουνιστό αλογάκι αξίας €483.000, ένα καρεκλάκι φαγητού στολισμένο με πέτρες Swarovski αξίας €12.000, ένα μαγικό κουκλόσπιτο μαζί με ένα μίνι Bugatti αξίας €24.000 και μία παραμυθένια, πριγκιπική κούνια αξίας €36.000 είναι μερικές μόνο από τις "υπερβολές" στις οποίες δεν μπόρεσαν να αντισταθούν η Μπιγιονσέ και ο σύζυγός της. Και το μωρό είναι μόλις λίγων ημερών…

Επιπλέον, πληροφορίες θέλουν τους διάσημους γονείς να έχουν ξοδέψει μια περιουσία για να εξασφαλίσουν ότι και στα τρία σπίτια που έχουν ανά τον κόσμο, το παιδικό δωμάτιο θα είναι παντού ακριβώς το ίδιο, για να μην μπερδεύεται…

Ύστερα από πολύ… παίδεμα, η μικρή γεννήθηκε το Σάββατο και η επίσημη ανακοίνωση ήρθε για να δώσει την τελική επιβεβαίωση.

"Γεια σου, μπέιμπι Μπλου! Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την άφιξη της όμορφης κόρης μας, Μπλου Άιβι Κάρτερ, η οποία γεννήθηκε το Σάββατο 7 Ιανουρίου 2012. Η γέννησή της ήταν έντονη συναισθηματικά και υπερβολικά ειρηνική. Βρισκόμαστε στον παράδεισο. Γεννήθηκε φυσιολογικά, είναι υγιέστατη και ζυγίζει 3 κιλά και 20 γραμμάρια. Ήταν η ωραιότερη εμπειρία στις ζωές και των δυο μας. Είμαστε ευγνώμονες για τις προσευχές, τις ευχές σας, την αγάπη και τη συμπαράσταση", έγραψε το διάσημο ζεύγος σε κοινή ανακοίνωση, ενώ λίγο αργότερα, ο Τζέι Ζι προχώρησε και σε μια αποκάλυψη που εν μέρει μπορεί και να δικαιολογεί την μυστικότητα που είχε καλύψει την εγκυμοσύνη της Μπιγιονσέ το πρώτο διάστημα.

Σύμφωνα με την Dailymail, ο διάσημος μουσικός και παραγωγός αποκάλυψε ότι η αγαπημένη του σύζυγος είχε μια αποβολή λίγο καιρό πριν μείνει έγκυος στην Μπλου Άιβι και για αυτό τον λόγο ο στόχος ήταν να είναι πολύ προσεκτικοί τη δεύτερη φορά.

Η ιστορία, όμως δεν τελειώνει εδώ, αφού η γέννηση της μικρής αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον μπαμπά της, ο οποίος, λίγες ώρες μετά την άφιξή της, έγραψε ένα τραγούδι για εκείνη και το πόσταρε αμέσως στο ίντερνετ με τον τίτλο "Glory". Η συγκίνηση είναι διάχυτη σε όλο το τραγούδι ενώ προς το τέλος συμμετέχει και η ίδια η μικρούλα με τις μικρές κραυγούλες της. Ακούστε το πατώντας το Play ακριβώς από κάτω…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα

Glory - Jay-Z feat. Blue Ivy Carter