Η στριπτιζού ξαδέλφη της πριγκίπισσας Κέιτ

24.02.2012
Όλες οι οικογένειες κρύβουν τα σκανδαλιστικά μυστικά τους. Ακόμη και η γαλαζοαίματες…

Αν και φυσικά δεν είναι υπεύθυνη εκείνη για τους συγγενείς της, η Κέιτ (Kate) δεν μπορεί και να τους απαρνηθεί. Έτσι, η προκλητική χορεύτρια με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Κατρίνα Ντάρλινγκ (Katrina Darling) είναι ξαδέλφη της 30χρονης δούκισσας του Κέιμπριτζ και αυτό δεν αλλάζει.

Η 21χρονη στριπτιτζού που αυτοαποκαλείται «η πιο κοντινή σχέση της βασιλικής οικογένειας με το μαλακό πορνό» το πρωί είναι υπάλληλος της τράπεζας Barclays και το βράδυ σκανδαλίζει το κοινό με το προκλητικό της νούμερο «God Save the Queen» το οποίο αυτές τις μέρες μεταφέρει στο κλαμπ WIP της Νέας Υόρκης.

Παρότι στην πραγματικότητα δεν έχει γνωρίσει ποτέ τις αδελφές Μίντλετον, η Κατρίνα έχει εμφανιστεί σε ένα τηλεοπτικό αφιέρωμα για την Πίπα (Pippa) όπου και στην πραγματικότητα έμαθε για τη σχέση της με τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας. Μέσω της παραγωγής της εκπομπής.

Από την πλευρά τους, οι πρίγκιπες δεν έχουν κάνει, φυσικά κανένα σχόλιο, αν και η καλλιτέχνις μακρινή ξαδέλφη της Κέιτ έστειλε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να πάνε να παρακολουθήσουν το πρόγραμμά της.

Κατά τα άλλα, η δούκισσα του Κέιμπριτζ έκανε μια μικρή γκάφα πρόσφατα και αποκάλυψε κατά λάθος το όνομα του κουταβιού που μόλις απόκτησαν με τον Γουίλιαμ (William).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα