Η Κέιτ αποκαλύπτει το όνομα του... μωρού

22.02.2012
Όποιος νομίζει ότι οι γκάφες είναι «προνόμιο» μόνο των κοινών θνητών, ας το ξανασκεφτεί καλύτερα. Ακόμη και οι εστεμμένοι κάνουν λάθη…

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ανακοινώθηκαν επίσημα τα νέα για τη νέα άφιξη στο σπιτικό του πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) και της αγαπημένης του, Κέιτ (Kate).

Και πριν προλάβουμε να τρέξουμε για μωρουδιακά, το μυστήριο διαλευκάνθηκε όταν έγινε γνωστό ότι τα νέα αφορούσαν σε ένα… σκυλάκι.

Το ότι το πριγκιπικό ζεύγος απέκτησε ένα κατοικίδιο επιβεβαιώθηκε αμέσως και επίσημα.

Όμως, για κάποιον λόγο, η ανακοίνωση δεν ανέφερε το όνομα του κουταβιού, ράτσας κόκερ σπανιέλ, τονίζοντας ότι πρόκειται για «προσωπικό ζήτημα».

Τελικά, ήταν η ίδια η 30χρονη πριγκίπισσα που αποκάλυψε –αν και κατά λάθος- το επτασφράγιστο μυστικό, σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της.

Και το όνομα αυτού: Λούπο, που σημαίνει «λύκος» στα ιταλικά.

Στο πλαίσιο προώθησης μιας από τις φιλανθρωπικές της κινήσεις, η Κέιτ επισκέφτηκε ένα σχολείο στην Οξφόρδη, όπου μιλώντας σε μια ομάδα παιδιών φανέρωσε το όνομα του «μωρού της».

Η Λίζα Χάνκοκ (Lisa Hancock), δασκάλα του σχολείου αποκάλυψε ότι το «ατύχημα» συνέβη όταν τα παιδιά χάρισαν στην Κέιτ ένα λούτρινο σκυλάκι.

«Η δούκισσα είπε ότι ήθελε να το ονομάσει όπως το σκυλάκι που έχει στο σπίτι. Είπε κάτι σαν ‘Λούπιν’, δεν είμαι σίγουρη», αποκάλυψε η δασκάλα, ενώ λίγη ώρα αργότερα -και εφόσον το κακό είχε γίνει- υπεύθυνοι του παλατιού επιβεβαίωσαν ότι το όνομα του τετράποδου είναι «Λούπο». Να τους ζήσει…

Εννοείται βέβαια, ότι από τη στιγμή που έγινε γνωστό το όνομά του, ο Λούπο έγινε διάσημος, με μια δική του σελίδα στο Twitter, μάλιστα με το όνομα @HRH_Lupo, που σημαίνει «Η Αυτού Μεγαλειότης Λούπο».

Όσο για τον ρόλο που παίζει το σκυλάκι, αυτός είναι πολύ σημαντικός, αφού με τον πρίγκιπα να λείπει για μετεκπαίδευση, έχει αναλάβει το υψηλό καθήκον να κρατά συντροφιά στην «κυρά» του μέχρι να επιστρέψει εκείνος. Δεν είναι και λίγο...

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα