Ο αδελφός της Ντέμι Μουρ είναι κατάδικoς!

27.02.2012
Δεν της έφταναν τα δικά της τα προβλήματα της 48χρονης ηθοποιού, έχει και αυτά της «ευρύτερης» οικογένειας να σκέφτεται. Που λέει ο λόγος δηλαδή…

Δεν της έφταναν τα δικά της τα προβλήματα της 48χρονης ηθοποιού, έχει και αυτά της «ευρύτερης» οικογένειας να σκέφτεται. Που λέει ο λόγος δηλαδή…

Κάθε οικογένεια έχει το μαύρο της πρόβατο και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Mail» σε αυτή της Ντέμι Μουρ (Demi Moore) οι μπελάδες έρχονται με το όνομα Τζέιμς Κρεγκ Χάρμον (James Craig Harmon).

Πρόκειται για τον αδελφό της Ντέμι –έχουν τον ίδιο πατέρα- ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή για την επίθεση εναντίον της αρραβωνιαστικιάς του Τάσα Μαρί Λι (Tasha Marie Lee) τον Οκτώβριο του 2005 σε ένα μοτέλ του Χιούστον. Σύμφωνα με το δικαστήριο, ο Χάρμον χτύπησε επανειλημμένα το κεφάλι της κοπέλας με το τηλέφωνο με αποτέλεσμα να της δημιουργήσει σοβαρά τραύματα.

«Της είπε ότι ήθελε να το κάνει να μοιάζει με αυτοκτονία», κατατέθηκε στο δικαστήριο προκαλώντας βέβαια και την ανάλογη έκπληξη…

Αυτή δεν είναι η πρώτη καταδίκη του Χάρμον, ο οποίος αναμένεται να βγει από τη φυλακή –καλώς εχόντων των πραγμάτων- το 2015.

Η αλήθεια είναι πως δεν φαίνεται τα δύο αδέλφια να έχουν στενές σχέσεις.

Ο πατέρας τους, Τσαρλς Χάρμον (Charles Harmon) εγκατέλειψε τη μητέρα της Ντέμι δύο μήνες μετά τον γάμο τους, πριν ακόμη η μικρή γεννηθεί.

Ωστόσο, οι αποκαλύψεις σχετικά με τον μελαδελφό της, έρχονται να προστεθούν σε αυτά που δημιούργησαν μια πολύ άσχημη χρονιά για τη Μουρ, η οποία είδε τον γάμο της να καταρρέει και μην μπορώντας να αντιμετωπίσει την αλήθεια, βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό μέσα σε κλινική αποτοξίνωσης.

Το καλό είναι βέβαια ότι τόσο από την πλευρά της κλινικής, όσο και από το στόμα της κόρης της, μαθαίνουμε ότι η υγεία της Ντέμι πάει καλύτερα. Μακάρι…..

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα