Εντυπωσιάζει και με δανεικό φόρεμα η Κέιτ

19.03.2012
Το έκανε πάλι το θαύμα της η νεαρή δούκισσα, φορώντας ένα ρούχο κατευθείαν από την… ανακύκλωση!


Η πριγκίπισσα Κέιτ (Kate) παραβρέθηκε σήμερα σε μια επίσημη εκδήλωση της φιλανθρωπίας της οποίας ηγείται στο άσυλο Treehouse του Ίπσουιτς όπου και έβγαλε τον πρώτο της λόγο ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και ακούστε πρώτη φορά τη φωνούλα της συζύγου του πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) η οποία εντυπωσίασε στο επίσημο αυτό ντεμπούτο της.

Ήρεμη, χαλαρή και χαμογελαστή, όπως πάντα, η Κέιτ ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ιδρύματος "που τη δέχτηκαν", εξέφρασε τη λύπη της που ο καλός της δεν μπόρεσε να είναι εκεί –γιατί θα το απολάμβανε ιδιαίτερα- και συνέχισε τονίζοντας τη σημασία που έχει η δουλειά που γίνεται εκεί και δίνοντας τα απαραίτητα συγχαρητήρια σε όλους για τη δουλειά που κάνουν.

Όμως, εκτός από το γεγονός αυτό καθαυτό, ήταν ένα άλλο σημείο που συζητήθηκε πολύ και με διάφορους τρόπους και αφορούσε στο ρούχο που η Κέιτ είχε επιλέξει για την περίσταση.

Πιστή στην προσφιλή της συνήθεια της… ανακύκλωσης, η 30χρονη δούκισσα εμφανίστηκε με ένα κλασσικό φόρεμα φάκελο σε χρώμα "μπλε βασιλικό" που όμως κάτι θύμιζε.

Σε χρόνο μηδέν, οι "γνωρίζοντες" ανέλαβαν να λύσουν το μυστήριο, ανασύροντας μια φωτογραφία της Κάρολ Μίντλετον (Carol Middleton) από τις ιπποδρομίες του Άσκοτ, όπου φορούσε ακριβώς αυτό το φόρεμα.

Πρόκειται για το μοντέλο 'Trina' της μάρκας Reiss που αγοράστηκε από την αλυσίδα High Street έναντι του ποσού των £139 (€167), το οποίο η Κέιτ είχε παλιότερα δανείσει στη μανούλα της και εκείνη φυσικά το επέστρεψε.

Καμία από τις κινήσεις της νεαρής δούκισσας δεν είναι τυχαία. Και φυσικά, ούτε και αυτή...

Στο συγκεκριμένο άσυλο φιλοξενούνται παιδιά με πολύ σοβαρές –μέχρι ανίατες- ασθένειες ενώ προσφέρεται θεραπεία τόσο για τα ίδια όσο και για τις οικογένειές τους.

Πριν και μετά τη ομιλία της, η Κέιτ κάθισε μαζί με τα παιδιά, μίλησε, έπαιξε και δημιούργησε μαζί τους αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το ευαίσθητο του χαρακτήρα της.

Τελικά, η κοπέλα που κάποτε λεγόταν Κέιτ Μίντλετον και είναι πολύ πιθανό να καθίσει κάποια μέρα στον θρόνο της Βρετανίας, έχει τον τρόπο να κερδίζει τους πάντες… Από κοινούς θνητούς μέχρι την ίδια τη βασίλισσα Ελισάβετ (queen Elisabeth).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα