Η Λούρδη σνομπάρει τον Γκάι Ρίτσι

19.03.2012
Η κόρη της Μαντόνα (Madonna) δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να διατηρήσει σχέσεις με τον πρώην πατριό της.


Πολιτισμένοι, πολιτισμένοι οι διάσημοι στις σχέσεις τους αλλά όπως και να το κάνουμε… "με το ζόρι δεν γίνεται χωριό".

Αυτό το μήνυμα έστειλε ξεκάθαρα και η Λούρδη Λεόν (Lourdes Leon) στον πρώην σύζυγο της μαμάς της, Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie) όταν αρνήθηκε –με ευγένεια φανταζόμαστε- να ακολουθήσει τα αδελφάκια της στο ταξίδι στην Αγγλία.

Και για να εξηγούμαστε…

Ο βρετανός σκηνοθέτης παρέλαβε πρόσφατα τους γιους του, Ρόκο (Rocco) και β(David), εννοείται μαζί με τις νταντάδες τους, στο αεροδρόμιο, όπου έφτασαν από τις ΗΠΑ, με σκοπό να περάσουν λίγες μέρες μαζί με τον μπαμπά.

Στο ταξίδι, είχε προσκληθεί φυσικά και η πρωτότοκη της βασίλισσας της ποπ, αλλά εκείνη προτίμησε να μείνει πίσω μαζί με τη μαμά και να προετοιμαστεί μαζί της για την επικείμενη παγκόσμια περιοδεία.

Παρεμπιπτόντως, η 15χρονη Λούρδη θα πάρει μέρος στην περιοδεία ως χορεύτρια στο μπαλέτο ενώ έχει ήδη συμμετάσχει στα φωνητικά του νέου δίσκου της μαμάς, δύο τραγούδια από τον οποίο λέγεται ότι αναφέρονται στη σχέση της Μανόνα με τον Γκάι Ρίτσι. Και ΌΧΙ με την καλή έννοια!

Κατά τα άλλα, οι φήμες θέλουν τη σταρ έτοιμη να πει το "Ναι" για τρίτη φορά στην πρόταση γάμου που λέγεται ότι της έχει ήδη κάνει ο αγαπημένος της, 24χρονος χορευτής Μπραχίμ Ζαϊμπάτ (Brahim Zaimbat).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα