Για ποιον χτυπά η καρδιά της κινηματογραφικής Μέριλιν;

29.03.2012
Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", έχουμε ένα "φρέσκο" –αν και κάπως παράδοξο- ζευγάρι στη σόουμπιζ.

"Είναι και οι δύο βαριά… τσιμπημένοι μεταξύ τους και το βλέπουν σοβαρά", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "Us Weekly".

Ο λόγος για τη Μισέλ Γουίλιαμς (Michelle Williams) και τον Τζέισον Σέγκελ (Jason Segel) που εντοπίστηκαν χέρι χέρι στο Μπρούκλιν το Σαββατοκύριακο και έδωσαν τροφή στα ανάλογα σχόλια.

Οι δύο ηθοποιοί έτρωγαν μαζί στο εστιατόριο "Frankies Spuntino" το βράδυ της 24ης Μαρτίου και έδειχναν να απολαμβάνουν ιδιαίτερα ο ένας την παρέα του άλλου.

Μάλιστα, μετά το δείπνο, το ζευγάρι έκανε μια βολτίτσα σε κοντινό πάρκο και, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η 32χρονη πρώην σύζυγος του αδικοχαμένου Χιθ Λέτζερ (Heath Ledger) δεν μπορούσε να σταματήσει τα γέλια με όσα της έλεγε ο συνομήλικός της κωμικός, ο οποίος την κρατούσε "στοργικά" αγκαλιά από τους ώμους.

"Έδειχναν πολύ χαλαροί και ευτυχισμένοι", μεταφέρουν οι πηγές, υπογραμμίζοντας ότι η Μισέλ είχε πολύ καιρό να εμφανιστεί τόσο χαμογελαστή.

Και το θέμα δεν σταματά εκεί, καθώς πληροφορίες θέλουν τον 32χρονο πρωταγωνιστή της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς "How I met your mother" την επόμενη μέρα να παίρνει την 6χρονη κόρη της Γουίλιαμς, Ματίλντα (Matilda) για μια βόλτα με το σκούτερ του.

"Δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι μεταξύ τους, όμως δεν είναι εύκολο να προχωρήσει αυτή η σχέση", υποστηρίζουν οι γνωρίζοντας, τονίζοντας τις πρακτικές δυσκολίες καθώς η Μισέλ ζει στο Μπρούκλιν ενώ ο Τζέισον στο Λος Άντζελες. Βέβαια, κάλλιστα μπορεί κάποιος να μετακομίσει. Έτσι; Θα δούμε…

Για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι η Μισέλ Γουίλιαμς είχε χωρίσει ήδη από τον Λέτζερ όταν εκείνος πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2008, ενώ η τελευταία της κινηματογραφική δουλειά ήταν η ταινία "Η εβδομάδα μου με τη Μέριλιν", όπου η ίδια απέσπασε πολύ θετικά σχόλια για την ερμηνεία της.

Όσο για την Τζέισον Σέγκελ; Η πιο πρόσφατη δουλειά του συμπαθούς ηθοποιού ήταν η χριστουγεννιάτικη ταινία των "Muppets".

Στα βίντεο που ακολουθούν, δείτε τα τρέιλερ και των δύο ταινιών.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα