Η Κέιτ και ο Γουίλιαμ σε παραλία γυμνιστών

30.03.2012
Ε, αυτό, ξεπερνά τα όρια και της πιο τρελής φαντασίας. Πήγαν οι πρίγκιπες να βρουν την ηρεμία τους στο… πουθενά, αλλά εκεί τους περίμενε μια μεγάλη "έκπληξη".


Ο Γουίλιαμ (William) και η Κέιτ (Kate) είχαν επιλέξει να ζήσουν στην εξοχή και συγκεκριμένα στην ακτή του Ανγκλεσέι μέχρι να ετοιμαστεί το παλάτι του Κένσινγκτον που ανακαίνιζαν.

Όπως αναφέρουν, όμως, σημερινά δημοσιεύματα, φαίνεται ότι την ίδια περιοχή έχουν επιλέξει και άλλοι, οι οποίοι ενδέχεται να δημιουργήσουν κάποια προβλήματα στο ζεύγος καθώς είναι… γυμνιστές.

Η ακτή Νιούμπορο στη δυτική ακτή του Ανγκλεσέι είναι ήδη δημοφιλής προορισμός για τη συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων που ξέρουν πως όποια στιγμή του χρόνου και αν επιλέξουν να επισκεφτούν την περιοχή, θα βρουν εκεί κάποιους ομοϊδεάτες τους.

Φαίνεται, όμως ότι τώρα το πράγμα πάει να γίνει πιο επίσημο καθώς η βρετανική ομοσπονδία γυμνιστών έκανε αίτηση ώστε να χαρακτηριστεί η παραλία, που βρίσκεται μόνο λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι των πριγκίπων, και με τον νόμο "παραλία γυμνιστών".

Ο δούκας και δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν έχουν κάνει ακόμη –όπως ήταν φυσικό εξάλλου- καμία επίσημη δήλωση, όμως ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας γυμνιστών φρόντισε να τους προκαταβάλει (κατά κάποιον τρόπο) θυμίζοντάς τους ότι ο βασιλιάς Εδουάρδος VIII υπήρξε φανατικός γυμνιστής.

"Οπότε η προδιάθεση υπάρχει στα γονίδια", εξήγησε ο Άντριου Γουελς (Andrew Welch). Τι μπορεί να του πει κανείς;

Στο μεταξύ, και ενώ περιμένουν να μετακομίσουν στο διαμέρισμά τους στο παλάτι του Κένσινγκτον οι πρίγκιπες, έγινε γνωστό ότι δεν θα πάνε μόνοι, αφού μαζί τους θα μείνει για λίγο καιρό και ο Χάρι (Harry).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα