Κέιτ & Γουίλιαμ: Βαρετοί μεσήλικες οι πρίγκιπες;

02.04.2012
Μπορεί να είναι τρελά ερωτευμένοι και στα πάντα τους σωστοί, όμως οι νεαροί πρίγκιπες αρχίζουν κάπως να… μουχλιάζουν και πρέπει να το "κοιτάξουν" αυτό πριν χειροτερέψει!

Έξι εβδομάδες έλειπε ο Γουίλιαμ (William) λόγω της εκπαίδευσής του στα νησιά Φόκλαντ και θα περίμενε κανείς ότι μόλις επέστρεφε το πρώτο πράγμα που θα έκανε ήταν να πάρει την Κέιτ (Kate) του και να εξαφανιστούν από προσώπου γης.

Όμως όχι!

Αντίθετα, αυτό που επέλεξαν να κάνουν οι πρίγκιπες ήταν να πάνε για σκι, αλλά με παρέα.

Έτσι, αντίθετα από ό,τι μπορεί να περίμενε κανείς, το ζεύγος πέρασε την εβδομάδα στο χειμερινό θέρετρο της Μεριμπέλ στις Γαλλικές Άλπεις, μαζί με τους γονείς της Κέιτ και τον αδελφό της, Τζέιμς (James), ενώ λέγεται ότι στην παρέα προστέθηκε και η Πίπα (Pippa) με τον φίλο της, Τζορτζ Πέρσι (George Percy).

Μάλιστα όλοι μοιράζονταν το ίδιο σαλέ.

Να δείτε πως θα βγει αληθινός ο πρίγκιπας Χάρι (prince Harry) που πολύ συχνά κοροϊδεύει τα αδέλφια του λέγοντας πως παρά τα 29 και 30 τους χρόνια αντίστοιχα, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ έχουν ήδη γίνει "μεσήλικες και ίσως βαρετοί επίσης".

Κάτι οι βραδιές DVD στο σπίτι, κάτι η κολλητή παρέα με τα πεθερικά, κάτι το κεφαλάκι του Γουίλιαμ που καραφλιάζει… πρέπει να το προσέξουν λίγο αυτό οι πρίγκιπες γιατί θα γεράσουν πριν της ώρας τους.

Και να πεις ότι δεν έχουν προτάσεις; Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, η κόρη του σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον (Sir Richard Branson), Χόλι (Holly) τους είχε καλέσει σε ένα πριβέ πάρτι στο σαλέ της οικογένειας στο Βερμπιέ της Ελβετίας, όπου μάλιστα θα ήταν και η πριγκίπισσα Βεατρίκη (Princess Beatrice) με τον φίλο της, Ντέιβ Κλαρκ (Dave Clark), όμως εκείνοι προτίμησαν τις οικογενειακές διακοπές… Τι να πει κανείς.

Στο μεταξύ, φήμες θέλουν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ που τον περίμενε μόλις επέστρεψε στο σπίτι του και είδε την άλλη του αγάπη, τη λατρεμένη του Ducati, φαγωμένη από… ποντίκια!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα