Κέιτ & Γουίλιαμ: συνετοί ή απλά... τσιγκούνηδες;

04.04.2012
Μπορεί να έχουν όλα τα πλούτη του κόσμου, οι νεαροί πρίγκιπες αποδεικνύουν –για ακόμη μια φορά- πόσο προσγειωμένοι είναι. Ή μήπως όχι;

Ο Γουίλιαμ (William) και η Κέιτ (Kate) βρέθηκαν στις Γαλλικές Άλπεις για σκι και στην επιστροφή επέλεξαν να ταξιδέψουν με την οικονομική εταιρεία του "δικού" μας Στέλιου Χατζηιωάννου.

Τι και αν μιλάμε για τους μελλοντικούς βασιλείς της Βρετανίας; Το ζευγάρι ταξίδεψε από τη Γενεύη στο Μάντσεστερ με την "easyJet", εταιρεία γνωστή για τις πολύ οικονομικές της τιμές, στα ταξίδια της οποίας κανείς πληρώνει για ό,τι επιπλέον αγοράσει καθώς στην τιμή πληρώνεις μόνο για τη θέση.

Η πληροφορία κυκλοφόρησε από έκπληκτους συνεπιβάτες του ζευγαριού οι οποίοι μοιράστηκαν τα νέα μέσω κοινωνικών δικτύων, όπως ήταν φυσικό.

Το συγκεκριμένο ταξίδι του 29χρονου πρίγκιπα και της συζύγου του συζητήθηκε πολύ πριν από λίγες μέρες καθώς ήταν η πρώτη τους κοινή εξόρμηση μετά τις έξι εβδομάδες που έλειπε ο Γουίλιαμ σε στρατιωτική εκπαίδευση.

Και αντί να προτιμήσουν ένα ρομαντικό ταξιδάκι για δύο, εκείνοι πήγαν για σκι με σύσσωμη την οικογένεια Μίντλετον. Τι να πει κανείς;

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γουίλιαμ χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη εταιρεία, αντίθετα με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας που χρησιμοποιώντας το βασιλικό αεροσκάφος "χρεώνουν τους βρετανούς υπηκόους".

Αν μάλιστα συνδυάσει κανείς την "εμμονή" της Κέιτ με τα οικονομικά ρούχα –ακόμη και της φίρμας Zara- που επιλέγει να φορέσει κατά καιρούς, το προφίλ που θέλουν να προωθήσουν οι νέοι πρίγκιπες είναι ξεκάθαρο, παρά τις κακές γλώσσες που τους θέλουν απλά… τσιγκούνηδες.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα