Σέριλ Κόουλ: Τι κάνει στις... χοντρές της μέρες;

03.04.2012
Σε περίπτωση που είχατε καμία αμφιβολία επί του θέματος, έρχεται η ίδια η 28χρονη τραγουδίστρια να ξεκαθαρίσει ότι "της συμβαίνει ό,τι ακριβώς και σε όλες τις γυναίκες του κόσμου".

Η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) φωτογραφήθηκε πρόσφατα για τη βρετανική έκδοση του "Marie Claire" και στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό αποκάλυψε ότι όταν αγοράζει τζιν, φροντίζει να "παίρνει και ένα ζευγάρι σε μεγαλύτερο νούμερο". Και εξηγεί…

"Έχω και ένα ζευγάρι μεγαλύτερα τζιν για τις χοντρές μου μέρες", παραδέχτηκε η Σέριλ εξηγώντας πως έτσι αντιμετωπίζει το πρόβλημα του "φουσκώματος" που έχει μερικές μέρες της εβδομάδας.

"Είμαι όπως όλες οι άλλες γυναίκες του κόσμου. Το βάρος μου ανεβοκατεβαίνει παρόλο που γυμνάζομαι τακτικά και προσπαθώ να τρώω πάντα υγιεινά", συνέχισε η Κόουλ η οποία είχε αδυνατίσει επικίνδυνα το 2010 όταν είχε αρρωστήσει από ελονοσία.

Σήμερα, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια είναι σταθερή στο νούμερο 38 (8 στην Αμερική) ενώ στη συνέχεια της συνέντευξης ομολόγησε και μια μικρή της… καψούρα.

"Αγαπώ τον πρίγκιπα Χάρι (prince Harry)", παραδέχτηκε η Σέριλ αποκαλύπτοντας ότι το προηγούμενο βράδυ είχε δει στον ύπνο της ότι τον είχε παντρευτεί και ότι είχε γίνει αληθινή πριγκίπισσα. Ευσεβείς πόθοι; Μπορεί. Όμως, καλό είναι να κρατήσει την πληροφορία ο μικρός πρίγκιπας, σε περίπτωση που δεν μπορεί να βρει γυναίκα, αφού όπως υποστηρίζει ο ίδιος, "οι γυναίκες δεν τον θέλουν ακριβώς επειδή είναι πρίγκιπας".

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε ένα απόσπασμα από τη φωτογράφηση που έκανε η Σέριλ Κόουλ για το περιοδικό "Marie Claire".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα